Saatchi Circle с нов формат на ФАРА 2023

Платформата Saatchi Circle FARA традиционно дава възможност на млади специалисти, които искат да се развиват в сферата на рекламата и маркетинга.

от Redlink
Saatchi Circle с нов формат на ФАРА 2023

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Творческата агенция Saatchi & Saatchi Sofia, част от Publicis Groupe България, и водещият рекламен фестивал в страната ФАРА дадоха старт на десетото издание на инициативата за търсене на млади таланти Saatchi Circle FARA. Партньор на състезанието тази година е А1 България.

Юбилеят на Saatchi Circle идва с нов формат за тазгодишното издание на най-големия фестивал на творческите индустрии в България. Кандидатстването е индивидуално или в отбори от по двама души. Желаещите да се включт трябва да пишат на ideas@saatchicircle.bg и до 28 май 2023 г. да работят по реален бриф. Най-смелите три идеи ще продължат съревнованието си по време на ФАРА от 8 до 10 юни в Бургас. След насоки от трима Saatchi ментори, в последния ден на фестивала, отборите ще представят идеите си пред специално жури. Идеята с най-голям потенциал има шанса да бъде реализирана от А1 България.

Платформата Saatchi Circle FARA традиционно дава възможност на млади специалисти, които искат да се развиват в сферата на рекламата и маркетинга, да намерят първия си стаж или работа. Влиянието на инициативата върху творческата индустрия в страната е безспорно, а очакванията са по-отвореният формат на състезанието тази година да помогне на участниците да заявят талантите си още по-категорично пред комуникационния бранш.