Първата реклама за Super Bowl на Rakuten демонстрира печалбите от пазаруването в платформата

Носителката на Emmy Хана Уодингам подчертава уникaлното усещането да печелиш Cash Back чрез пазаруването в Rakuten

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Като си партнира с хиляди марки за облекло, здраве и красота, заведения за хранене, хранителни стоки, пътувания, услуги при поискване, абонаментни кутии и други, Rakuten помага на членовете си да спестяват и да получават повече от ежедневните си покупки. От основаването си през 1999 г. Rakuten се наложи като най-възнаграждаващия начин на пазаруване, а членовете му са спечелили 3,5 милиарда долара в Cash Back само от пазаруването си чрез Rakuten.

Rakuten ще покаже първата си телевизионна реклама по време на излъчването на Super Bowl тази неделя, 13 февруари 2022 г. Представители на компанията коментират, че моментът за излизането им в най-голямото телевизионно събитие в САЩ е изключително подходящ, заради разцвета на онлай търговията през последната година. С този си ход Rakuten се надяват да увеличат популярността на марката си в САЩ, да се отличат в пренаселения сектор на онлайн търговията и да стимулират лоялността на клиентите си, като демонстрират предмствата от пазаруването в платформата.

Звездата в клипа "Високи залози" (High Stakes) е известната британска актриса и носителка на награда Emmy за 2021 г. Хана Уодингам, позната от ролите си в сериалите "Тед Ласо", "Секуално образование" и "Игра на тронове". Хана Уодингам е играч в покер игра с високи залози и наддава срещу потребителка на Rakuten, чийто акумулиран Cash Back ѝ помага да спечели играта.

Рекламата е разработена изцяло от вътрешен екип на компанията и е заснета в емблематичната Хатфийлд Хаус близо до Лондон, която е била дом на много филмови продукции, включително "Батман" и "Чарли и шоколадовата фабрика". В „High Stakes“ участват и водещите на „The World's First Podcast“ Ерин и Сара Фостър, чиято марка дрехи, Favorite Daughter, е достъпна за пазаруване и печелене на Cash Back в Rakuten.