MSL Sofia поема PR обслужването на А1

Oт началото на декември агенцията активно работи по дейностите, свързани с вътрешните, външните и ESG кампаниите на А1

от Redlink
MSL Sofia поема PR обслужването на А1

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

MSL, част от Publicis Groupe България, поема PR обслужването на А1 България, най-големият телеком по приходи за 2021 г. в страната. Oт началото на декември агенцията активно работи по дейностите, свързани с вътрешните, външните и ESG кампаниите на А1. MSL Sofia също ще надгражда бранд комуникациите на А1, за които работи творческата агенция в групата на Publicis – Saatchi&Saatchi Sofia.

MSL е една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света, която специализира в създаването на въздействащи кампании за постигане на ефективни резултати за бизнеса и хората. Агенцията е част от Publicis Groupe, компания лидер в комуникациите в глобален план и в България, която предлага цялостен модел на работа – от стратегическо консултиране до ефективно изпълнение, съчетавайки маркетинг и дигиталната бизнес трансформация.

„Спечелването на А1 за PR обслужване е стратегическо продължение на фокуса на работа, който имаме в Групата – „Power of One”. Стъпвайки на дългогодишния опит на колегите от творческия екип с А1, ролята на MSL ще е да надгради позиционирането на компанията и затвърди лидерските ѝ позиции с нови и интересни идеи и кампании. И колкото по-дългосрочни са те, толкова по-печелившо ще е за двете страни. Екипът ни е силно ентусиазиран и амбициран да се впусне в динамиката на телекомуникационната индустрия.“, споделя Ива Григорова, директор PR бизнес в MSL, част от Publicis Groupe България.

„MSL Sofia ни спечели с добър екип, ангажираност и желание за създаването и реализацията на ефективни кампании, които ще ни помогнат да постигнем нашите бизнес цели. Вярвам, че с помощта на MSL и креативния потенциал на групата на Publicis ще комуникираме още по-успешно. Това е много важно за нас, защото непрекъснато навлизаме в нови територии на технологии и услуги, които искаме да обясним и предложим на все по-различни групи от хора.“ - каза Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации“ в А1 България.