Международният творчески фестивал White Square 2024 удължава срока за подаване на заявки

До 15.05.2024г. все още можете да подадете своите заявки онлайн с 10% отстъпка от таксите за участие с код REDLINK

от Redlink
Международният творчески фестивал White Square 2024 удължава срока за подаване на заявки

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Международният творчески фестивал White Square 2024 обяви удължаване на крайния срок за подаване на заявки до 15 май 2024г. Фестивалът ежегодно популяризира иновативните идеи на представителите на творческите индустрии от повече от 35 страни, следвайки принципите на спокойствие, равенство и социално отговорен маркетинг.

Заявките може да се подават онлайн във всяка от 243-те подкатегории от осемте конкурсни категории, които обхващат целия спектър на маркетинговата и рекламната индустрия: Creative, Branding, Digital, Media, Marketing Service, Marketing Efficiency, Craft and Mass Media Contests. Всяка година категориите се актуализират в съответствие с актуалните тенденции, включително бързата дигитализация и развитието на изкуствения интелект. Така например тази година в Digital конкурса беше въведена категорията "Използване на изкуствен интелект", която има за цел да демонстрира използването на иновативни технологии в творчески проекти.

Кандидатурите за наградите на фестивала White Square се оценяват от шест международни журита, съставени от професионалисти от маркетинговата и комуникационната индустрия от различни страни. Членовете на журитата на White Square 2024 са носители на множество награди в областта на креативността и ефективността и имат богат опит като членове на журито на водещи международни фестивали от цял свят. Процесът на оценяване започва на 17 май. Основните критерии за оценка на заявките са творческата идея и нейното изпълнение. В конкурсите за ефективност един от ключовите показатели е ефективността на творческите решения.

За да подадете завка, трябва да се регистрирате на уебсайта на White Square 2024, да изберете категория в личния си кабинет и да качите материали в съответствие с техническите изисквания. Нашите читатели могат да подават заявки с 10% отстъпка, като използват промоционалния код "REDLINK". По-подробна информация за номинациите и правилата за подаване е налична тук.

Финалистите и призьорите на White Square 2024 ще бъдат наградени с грамоти, а златните носители ще получат заветните статуетки. Печелившите дела ще бъдат публикувани на индустриалните ресурси на повече от тридесет страни, което популяризира агенциите и най-добрите идеи в международната творческа общност.