Как само за 20 минути може да тествате дигитална и телевизионна комуникация с помощта на AI

Разберете на конференцията на KANTAR „Ефективна комуникация – сега с LINK AI” на 28.05.24 г. в София

Текст: Красимир Папазов от Redlink
Конференцията на KANTAR „Ефективна комуникация – сега с LINK AI” на 28.05.24г, в София

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Kantar е признат глобален лидер с над 25 години опит в изследванията на творчески разработки. Kantar предоставя инструменти, с които да изградите бранда си с помощта на ефективен криейтив, при това с възможност за прилагането им от ранен етап на разработка до крайното творческо съдържание. С над 250 000 тествани рекламни кампании, формиращи най-голямата нормативна рекламна база данни в света, KANTAR е единствената изследователска агенция в света с толкова голяма нормативна база данни и норми/сравнителни показатели.

От експертите на Kantar на 28 май 2024 ще научите как може да потвърдите ефективността на вашите реклами и въздействието им върху бранда с помощта на новия, мощен, базиран на AI изследователски инструмент – Link AI. Конференцията на KANTAR „Ефективна комуникация- сега с Link AI” ще се проведе на 28.05.2024г. от 9:30 до 14:00 в София, в The Steps на ул.“Братя Миладинови“ 12. Регистрирайте се безплатно тук за участие в конференцията на KANTAR, за да станете свидетели на действително тестване на реклами с Link AI в реално време!

LINK AI е изграден върху Link - най-голямата нормативна рекламна база данни в света, с постоянно актуализирани модели, която се състои от над 250 000 тестове на реклами и повече от 37 000 000 човешки взаимодействия. 90% от световните топ рекламодатели използват Link в 107 страни по света и с негова помощ ефективността на рекламата се повишава средно с 38%. Тестването с LINK все още е най-доброто в класа си, особено за по-важни стратегически или нови творчески идеи и в случаите когато имате нужда от по-задълбочени прозрения, лицево разпознаване или човешката интерпретация на посланието ви.

LINK AI не отменя традиционните начини на тестване на реклама, но е идеалното решение за тестване на тактически или по-малки кампании или марки, за тестване на разширения или надстройки на вече тествана кампания или творческа идея. Тестването с LINK AI е особено подходящо за случаите, в които се търси валидирането на творческа идея за нов пазар или в ситуации, в които няма време за анкетно тестване. Най-съвременната и непрекъснато обучаваща се, базирана на AI платформа LINK AI може надлежно да прогнозира успеха на реклама само за 20 минути.

Тестването с LINK AI на телевизионна реклама за по малко от 20 минути осигурява бърза прогноза за това как рекламата ще се представи спрямо нормите за телевизионна реклама на съответния пазар по балансирани краткосрочни и дългосрочни измерители, включително вероятността за краткосрочни продажби, сила на марката, брандиране и още много метрики за предиспозиция и анагажираност.

LINK AI for Digital бързо прогнозира ефективността на онлайн видео и реклама в YouTube, Facebook или TikTok спрямо нормите, специфични за съответния канал. Прогнозите на LINK AI for Digital са базирано на бранд метрики, криейтив метрики и дигитални поведенчески метрики. LINK AI for Digital се обучава от различни сетове данни и е единственото AI решение, което комбинира ангажирането с криейтива с растежа на бранда и поведенчески прогнози.

На 28.05.2024г. от експертите на Kantar CEE : Марчела Абрашева - регионален директор на Kantar CEE и Мила Григорова – Brand Strategy & Creative Lead ще научите от първа ръка как може да измерите дали вашия криейтив работи, кои са последните творчески тенденции за създаването на силни връзки с потребителите, ще разберете подробности за задвижваните от AI възможности за тестване на KANTAR и начините по които тестването с LINK AI може да подобри възвращаемостта на вашите маркетингови инвестиции. По време на конференцията ще бъде демонстрирано на живо тестване на реклами с LINK AI, за да добиете лични впечатления от възможностите.