InetrImage е новият комуникационен партньор на Лидл България по тема CSR и устойчиво развитие

Агенцията бе избрана след конкурс за стратегически партньор на смарт ритейлъра за развитие на ефективна и дългосрочна комуникация по темата устойчиво развитие и постигане на положително въздействие в обществото.

от Redlink
InetrImage е новият комуникационен партньор на Лидл България по тема CSR и устойчиво развитие

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Българска комуникационна агенция InetrImage спечeли конкурса за CSR агенция на Лидл България. Екипът на компанията бе избран за стратегически партньор на смарт ритейлъра за развитие на ефективна и дългосрочна комуникация по темата устойчиво развитие и постигане на положително въздействие в 6-те основни фокус области, върху които Lidl работи усилено, а именно:
опазване на климата, съхраняване на ресурсите, зачитане на биоразнообразието, справедливи действия, грижа за здравето и водене на диалог.

Съвместната работа стартира с дългосрочна социално отговорна кампания под надслов #ХраненеСмисъл, която има както информационен, така и образователен характер. Основната цел е да се поставят основите на сериозен и систематичен обществен разговор по темата за осъзнатото хранене, който разглежда аспекти от грижата за здравето на хората до това какво потребление е по-щадящо за планетата.

#ХраненеСмисъл започна с провеждането и оповестяването на резултатите от национално представително проучване на нагласите и навиците за хранене у нас, както и с първата Планетарна вечеря в България. В събитията взеха участие представители на медиите, на браншови и неправителствени организации, здравни експерти и специалисти по устойчивост.
Двете компании ще вложат усилия за още по-мащабно разгръщане на цялостната стратегия за устойчивост на Lidl и обективното позициониране на компанията като лидер в областта на устойчивото развитие сред служителите, клиентите, неправителствения и институционалния сектор, лидерите на мнение и широката общественост.


InterImage е водеща комуникационна агенция и една от първите в България с доказана експертиза в CSR (Corporate Social Responsibility) и ESG (Environmental, Social, and Governance) комуникациите. Голяма част от проектите и кампаниите, които експертният екип на агенцията провежда получават значими отличия и награди от престижни конкурси в областта като – Годишни награди за отговорен бизнес на Форума на бизнес лидерите в България, BAPRA Bright awards, PR Приз, годишни награди на b2b media. Компанията активно работи и по темите за разнообразие и приобщаване, като от началото на годината подписа Хартата за многообразие в България и вече е част от семейството на компании и организации, ангажирани активно с равенство, уважение и приемане на различията в обществото.


InterImage е първата агенция в България, специализирала в Employer Branding и Brand Awareness комуникации. Реализира редици успешни комуникационни 360° стратегии, като прилага иновативни подходи с високоефективни и устойчиви резултати.