HTTPOOL става ALEPH

Водещият партньор на комуникационните агенции в сферата на дигиталната реклама Httpool се ребрандира на Aleph

от Redlink
HTTPOOL става ALEPH

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Aleph Group, Inc., екосистема от дигитални експерти и технологично ориентирани решения, даде официален старт намодела си One Brand, като обедини всички свои брандове, включително Httpool – под името Aleph (Алеф).

Този стратегически ход идва като част от ангажимента на Aleph да обедини своите глобални брандове и да постигне синергия при използването на партньорствата си с индустриални гиганти като Microsoft и Pinterest в допълнение към други платформи, с които работи.

„Моделът One Brand е повече от стратегия за брандинг. Тя е декларация за нашия иновативен дух и отдаденост към професионалното израстване на нашите партньори и клиенти на Балканите“, казва Венцислав Костов, управляващ директор на Aleph в България. „Ние подготвяме сцената за бъдеще, в което нашият глобален опит и местни познания се сливат, за да предоставят изключителна стойност и възможности за растеж в региона.“

Httpool by Aleph присъства на пазара повече от 20 години като лидер в сектора на дигиталните медийни кампании, изграждайки доверие чрез поддържане на дългосрочни партньорства. Посредством модела One Brand, който вече е факт в глобален план, Httpool – вече Aleph – ще продължи да разширява силното си присъствие в региона и да утвърждава позиции, като предлага на своите съществуващи и нови клиенти още повече възможности да достигнат до целевите си пазари, както и достъп до нови такива в Европа и в световен мащаб. Концепцията обхваща 12 на брой пазара в региона.Наскоро компанията обяви партньорство с Microsoft и Pinterest, което е пример за ангажимента ни да предлагамеиновативни рекламни решения, локални партньорства на агенции и рекламодатели и способността ни да се адаптираме към разнообразните пазарни нужди.

Под обединената марка партньорите на Aleph на Балканите ще се възползват от глобалната експертиза за дигитална реклама, засилено сътрудничество при насочване и разширяване на нови пазари и достъп до по-широка гама от услуги като Aleph Payments и кредитни линии при разплащания по кампании. С този новаторски подход Aleph опростява сложността на фактурирането в много национални валути в целия регион.

Ключов компонент от стратегията на Aleph е инициативата Digital Ad Expert, образователна платформа, насочена към създаване на икономически възможности чрез обучение по дигитална реклама. С близо 600 000 активни потребители и над 75 000 сертифицирани студенти в цял свят Aleph се ангажира да повиши уменията на милиони ученици до 2029 г. в съответствие с целите на Коалиция по въпросите на образованието на ЮНЕСКО. Това образователно начинание подчертава визията на Aleph за насърчаване на икономическия растеж и професионалното развитие в сектора на дигиталната реклама.