Ед Шийрън в новата глобална кампания на Dolby Atmos Music

Кампанията "Love More"включва най-новия хит на Ед "Magical" и дава на феновете ексклузивно дигитално изживяване, задвижвано от Dolby Atmos

от Redlink
Ед Шийрън в новата глобална кампания на Dolby Atmos Music

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Dolby Laboratories, лидер в потапящите развлекателни преживявания, който трансформира визията и звука в зрелищни преживявания за милиарди хора по целия свят, се обединява с носителя на Grammy Ед Шийрън, за да дадат началото на най-новата глобална кампания на Dolby Atmos – "Love More in Dolby".

Кампанията на Dolby "Love More", стартираща с Ед Шийрън, ще продължи и през 2024 г. и има за цел да разпространи осведомеността за това, което е възможно в Dolby. Кампанията ще отпразнува пълния потенциал на най-новите аудио и видео иновации на Dolby, като Dolby Atmos и Dolby Vision и ще проучи как Dolby преживяванията разширяват границите на творчеството и потребителското забавление – било то в музика, домашното забавление, спорта на живо, игрите или кино. Поредицата от кратки видеа ще проследи ентусиастите на забавленията в откривателско пътешествие, докато те изпитват нови дълбочини на емоция и се свързват по-дълбоко с любимите си художници и истории, което е възможно, когато им се наслаждават в Dolby.


В първата част от кампанията световната поп икона Ед Шийрън участва в концертно видео, изпълнявайки най-новия си хит "Magical" от албума Autumn Variations - седмият студиен албум на Шийрън, излязъл на 29.09.23 г. Видеото, режисирано от номинирания за Grammy режисьор на музикални видео клипове Colin Tilley, изследва как Dolby Atmos отключва артистичното изразяване в най-пълния му творчески капацитет, като същевременно визуализира как феновете могат да "обичат" музиката на Sheeran още повече, когато е изживяна в Dolby.
Феновете на Ширън са поканени да се потопят по-дълбоко в "Magical" чрез ексклузивна дигитална фен дестинация, задвижвана от Dolby Atmos, където могат да изпитат повече любов към музиката в Dolby от първа ръка. Сайтът разполага и с интервю зад кулисите, където Шийран обсъжда първия си опит с Dolby Atmos, подхода си към правенето на музика и творческата посока зад тази последна балада. Дигиталното фен изживяване стартира първо в САЩ и Великобритания, като ще бде достъпно и във Франция, Испания и Германия.
Dolby Atmos е напълно нов начин за създаване и преживяване на музика, което доставя артистичното изразяване в пълния му капацитет, изграждайки по-дълбока връзка между артистите и техните фенове. Музиката в Dolby Atmos надхвърля обикновеното слушателско изживяване, като ви потапя в песента, разкривайки детайли с несравнима яснота и дълбочина. Независимо дали чувате слоевете инструменти да се движат навсякъде, улавяте финия дъх, който певецът поема между думите на текста, или сте обгърнати от вълна от мелодии, нищо не може да се сравни с слушането на музика в Dolby Atmos.

Феновете могат да се насладят на "Magical", Autumn Variations и други любими на Sheeran днес в Dolby Atmos на Apple Music, Amazon Music и TIDAL.
"Когато Dolby Atmos излезе за първи път, си спомням, че обикалях къщата на един приятел, изпробвах го и си мислех "това е невероятно", каза Ед Шийрън. "Да видя компании като Dolby да продължават да правят музикатапо-добра тласка и мен напред, защото когато си в студиото, искаш да направиш нещо, което звучи перфектно. Мисля, че е невероятно, че Dolby Atmos тласка музиката към нови граници."