ADCE отправя покана за участие в програмата Agency Exchange 2024

Agency Exchange е отворена за всички европейски агенции, които искат да предложат на творците се уникална възможност да прекарат 3 до 5 седмици в нова работна среда в друга европейска страна

от Redlink
Agency Exchange 2024

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Art Directors Club of Europe (ADCE) стартира приемането на заявления за участие в Agency Exchange 2024 - програмата, която телепортира млади креативни професионалисти от една агенция в друга в различни части на Европа, като ги предизвиква да да си сътрудничат с различни екипи и да споделят нови перспективи.

Програмата предоставя изключителна възможност за творци на средно йерархично ниво да подобрят професионалните си умения, докато работят в чужбина, без да се налага да напускат текущите си позиции. Тази инициатива не само е от полза за участващите творци, но също така дава на участващите агенции достъп до разнообразен набор от таланти с различна култура, страна и произход.

Agency Exchange е отворена за всички професионалисти с минимум 2 години опит, които имат желание да проучат възможностите за работа в чужбина за няколко седмици, както и за агенции, които се интересуват от приемане на рекламни творци от цяла Европа.

ADCE се ангажира да създаде най-добрите възможности за обмен на творци, съобразени с предпочитанията на всеки участник, с цел насърчаване на мощни синергии и осигуряване на гладко и уникално изживяване. За да се осъществи обменът, всяка агенция, предлагаща участник, трябва от своя страна и да бъде домакин на участник.

Крайният срок за кандидатстване е 10 май 2024 г., като участващите агенциите ще бъдат обявени през юни 2024 г., а самите обмени на творци ще се извършат между септември и ноември 2024 г. Участието в програмата е безплатно за всички членове на ADCE, което вклчва всички български агенции, членове на БАКА.

Сред участниците в миналогодишната програма Agency Exchange са агенциите Hasan&Parters (Финландия), Caffeina (Италия), Triad (Чехия), WKND (Латвия), PeterSmith (Германия), предложили уникални и вълнуващи възможности на своите екипи.

За повече подробности посетете уебсайта на ADCE или се свържете по имейл на info@adceurope.org.

Брандинга на Agency Exchange 2024 г. е суздаден от арт директора Beatriz Pinto и копирайтъра Carolina Cunha, от Uzina Lisbon.