126 ПРОЕКТА ОТ 28 АГЕНЦИИ И КОМПАНИИ СЕ СЪСТЕЗАВАТ В BAPRA BRIGHT AWARDS 2023

Церемонията по награждаването ще бъде на 11 май в София

от Redlink
126 ПРОЕКТА ОТ 28 АГЕНЦИИ И КОМПАНИИ СЕ СЪСТЕЗАВАТ В BAPRA BRIGHT AWARDS 2023

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

126 са подадените ентритата за конкурса BAPRA Bright Awards 2023 след изтичането на удължения срок за подаването на заявки на 07.04.23 г. Организаторите на единствения форум у нас, който дава възможност на комуникационните професионалисти да сравнят своите постижения със световната ПР практика отчитат ръст от над 20% на броя заявки в конкурса спрямо миналата година. Още по-голямо е нарастването в броя на агенциите и компаниите, които се включват в състезанието – тази година те са 28.

„Отново – големият брой проекти е най-силното доказателство за нивото и професионализма на ПР в България. Сега започва журирането, победителите ще станат ясни скоро, но по всичко личи, не най-големият печеливш ще е ПР в страната ни“ – каза д-р Александър Христов, председател на БАПРА.

Председателствано от влиятелният комуникационен професионалист Роб Морбин, понастоящем изпълнителен директор на Международната консултантска организация по комуникации (ICCO), изцяло международното жури от 30 специалисти на високи позиции в компании, агенции и организации от много страни започва работа по оцемяването на заявките с безпристрастност и висок професионализъм.

Церемонията по награждаване ще бъде на 11 май в Hyatt Regency Sofia. Същият ден ще се проведе и първия от няколко години насам БАПРА форум, който ще е на тема „Печелившата истина: нови възможности”. В него ще вземат участие световноизвестни лектори като Инди Селварая, Chief Creative Officer на Ketchtum, Андрю Джонсън, Senior Adviser Rud Pedersen в Public Affairs и други. Очаквайте скоро повече информация за БАПРА форума.