РОБ МОРБИН ЩЕ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЖУРИТО НА BAPRA BRIGHT AWARDS 2023

Крайният срок за подаване на заявки в конкурса е 02.04.2023

от Redlink
РОБ МОРБИН ЩЕ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЖУРИТО НА BAPRA BRIGHT AWARDS 2023

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Наградите BAPRA Bright Awards са учредени от Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) през 2010 г. и много бързо се утвърдиха като единствения форум у нас, който дава възможност на комуникационните професионалисти да сравнят своите постижения със световната ПР практика.

Влиятелният комуникационен професионалист Роб Морбин, понастоящем изпълнителен директор на Международната консултантска организация по комуникации (ICCO), е избран за председател на журито на BAPRA Bright Awards 2023. Роб заема позицията в ICCO сравнително отскоро и като такъв управлява оперативно организацията с членове в 81 страни по света, сред които е и БАПРА. Преди това има дълъг опит в CIPR и в бизнеса – комуникации, маркетинг и public affairs.

Освен него, изцяло международното жури наброява още близо 30 специалисти на високи позиции в компании, агенции и организации от много страни, което гарантира безпристрастност и висок професионализъм при оценяването на проектите.

BAPRA Bright Awards 2023 тази година е обновен – включени са три нови категории, в които могат да кандидатстват както агенции, така и компании. Към големите награди за „Кампания на годината“ и „Агенция на годината“ се включва и категорията „Изгряваща звезда“ – за млади таланти в агенциите.

Срокът за подаване на заявки в конкурса остава 2 април. Цялата необходима информация е качена на сайта на наградите.