Новата бранд кампания на Qatar Airways

Вижте как Qatar Airways приканва хората "да изживеят изключителното"

от Redlink
Новата бранд кампания на Qatar Airways

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Qatar Airways стартира глобална бранд кампания, за да популяризира по целия свят своя ангажимент за съвършенство. Създадена в партньорство с McCann UK, кампанията "Let’s Fly“ (Да полетим) е най-голямата кампания на марката Qatar Airways за последните седем години. Кампанията включва телевизионна, печтна реклама и социални медии.

С отложени пътувания, пропуснати семейни поводи и прекъснати връзки с приятели заради пандемията през последните две години, новата кампания насърчава хората да започнат изключително пътуване, изпълнено с открития от момента, в който се качат на борда на самолет на Qatar Airways.

Прегръщайки емблематичния цвят на Qatar Airways, килим в бургундско червено вдъхновява пътниците да пътуват до местата на мечтите си, докато специално композирана за видеклипа в основата на кампанията песен драматизира несравнимите нива на обслужване, изживяни при летене с авиокомпанията.

Управляващият директор на McCann Крис Фалконър коментира: „След като бе обявена за „Най-добра авиокомпания в света“ общо шест пъти, несравнимото съвършенството на Qatar Airways все още е най-добре пазената тайна на въздушните пътувания и тази кампания има за цел да го покаже на света. В кампанията използваме отличителен и уникален актив – бургундско червения килим. Използваме го, за да вдъхновим пътниците да търсят нови спомени сега, когато светът отново се отвори за пътуване по начин, който само най-добрата авиокомпания в света може да им предостави."

Като една от малкото авиокомпании, които не прекратиха полетите си по време на пандемията, Qatar Airways разшири мрежата си до почти 150 глобални дестинации, като около 500 полета на ден отвеждат пътници до всеки континент на планетата.

Главният търговски директор на Qatar Airways Тиери Антинори коментира: „Ние сме в привилегированата позиция да бъдем помощник за нашите пътници, създавайки преживявания, а не просто пътуване. Именно този етос ни отличава от нашите конкуренти и допринася да постигнем статуса на най-добрата авиокомпания в света на Skytrax шест пъти.”