Chicken Licken разкрива пикантната тайна на холивудските звезди

Вижте новата реклама на южноафриканската верига за бързо хранене създадена от Joe Public

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Със своите 250 ресторанта в Южна Африка и Ботсвана, южноафриканската верига Chicken Licken е най-голямата неамериканска верига ресторанти за бързо хранене. Основаната през 1981г. марка е известна освен с пикантното си пържено пиле и със своите забавни реклами, в които участват редица южноафрикански знаменитости. От 2016 г. рекламното обслужване на Chicken Licken се поема от агенцията Joe Public United – агенция номер 1 в Южна Африка за последните 5 години, класирана на 15 място от The One Club в световната класация на независимите агенции.

Пикантните пържени пилешки вкусотии на Chicken Licken са съобразени с местния вкус, а най-пикантното им предложение: Rock My Soul, за разлика от всички останали предложения в менюто им се предлага само в пикантния вариант SoulFire. Пикантното пържено пиле и добавения пикантен SoulFire сос са доста люти, и освен че сгряват душата водят и до изпотяване на тялото. Именно това вдъхновява творческия екип за позиционирането и кампанията на предложението Rock My Soul, озаглавена Feel the fire (Почувствай огъня).

Новата реклама на Chicken Licken за Rock My Soul е с участието на станалия известен покрай участието си в „Черната пантера“ южноафриканси актьор Атандва Кани.

Създадената от Joe Public реклама, заснета от Romance Films и режисьора Грег Грей, проследява историята на Хвези (Khwezi) - средностатистически актьор, който успява да превземе света на голямото кино и става голяма холивудска звезда.

а да се превърне в международна икона на сцената и екрана обаче, той трябва да може да пресъздава дълбока емоционалност, което просто не му се отдава. За това му помагат неговия агент Раз Матаз, изигран от Йосиас Молееле, който запознава Хвези с пикантна тайна, която отключва емоционалния му диапазон и му помага да постигне амбициите си.

Това е Chicken Licken's Rock my Soul™️, чиийто пикантен вкус предлага пълноценно емоционално и сетивно преживяване, което по думите на марката е „храна, която разпалва душата и ви кара да ЧУВСТВАТЕ нещата.“