RedChair представя: Полина Видас, директор маркетинг и комуникации на Mastercard за България, Албания, Косово и Северна Македония

Полина Видас споделя защо последната година изглежда за Mastercard като филм на Уес Андерсън, технологичната и дигиталната трансформация на компанията и начина на работа, живота в телефона, работата от плажа, прогнозата си за рекламния бизнес и очакванията си за ФАРА 2022

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

RedChair е новата видео-рубрика на redlink.bg, в която водещи лица от комуникационния бизнес, медиите, маркетинга и бизнеса споделят своя опит и прогнози.

Този път на червения стол е Полина Видас – маркетинг директор на Mastercard за България, Албания, Косово и Северна Македония. Кариерата на Полина Видас в комуникационния бизнес включва опит както от страната на рекламните агенции (Noble Graphics и Ogilvy), така и от страната на клиента (в PorscheBG, като маркетинг мениджър Volkswagen), а от началото на 2019 година е на настоящата си позиция в Mastercard. През 2021 г., заедно с екипа на McCann Sofia, успява "да сбъдне мечтата" на българския комуникационен бизнес с първата българска кампания наградена от Cannes Lions International Festival of Creativity за кампанията на Mastecrad България BookTrips - Лети с книга. Кампанията бе отличена и с Grand Prix на ФАРА 2021. Полина Видас е част от Grand Jury на ФАРА 2022, като представител на рекламодател на водеща позиция в класацията "рекламодател на годината" от миналогидишното издание на Фестивала.

От червения стол Полина споделя с аудиторята на redlink.bg защо последната година за Mastercard изглежда като филм на Уес Андерсън, как се отрази пандемията на работната динамика, "новото нормално" и живота в телефона, споделя очакванията си за ФАРА 2022 и прогнозата си за разивтието на рекламния бизнес в България, разказва за Лионел Меси и NFT в световните кампании на Mastercard и други интересни неща. Приятно гледане!