Нова агенция за стратегически маркетинг предлага възможности за бизнеса в България.

GOBOX CONSULTS е новото звено за бизнес консултиране и стратегически маркетинг на комуникационната агенция GOBOX

от Redlink
Нова агенция за стратегически маркетинг предлага възможности за бизнеса в България.

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Aгенцията за цялостно рекламно обслужване gobox oбяви стартирането на ново стратегическо звено – gobox consults, с което ще обслужва своите текущи и бъдещи партньори. Основните направления, в които ще работи новото звено, са решения и консултации за развитието на бранда, подобряване и изготвяне на маркетинг и медия стратегии, и цялостна дигитализация на марката и продажбите.

Сред текущите клиенти на компанията са Болярка ВТ, Warner Media, Вени и Ко, Ферма Багри, като в портфолиото ѝ влизат също и стратегически проекти на брандове и организации като Elica PRO, AMC, MJ Dairies, PromOceans и други.

Основният проблем, който gobox consults решава, е лимитираната възможност или ресурси на компаниите да управляват правилно стратегиите по своите маркетинг и търговски цели. Главно предимство и е дългогодишният опит на агенцията, която е специализирала във висок клас работещи комуникационни решения както за малки и средни компании, така и за големи организации. Звеното също така може да изпълнява ролята и на външна маркетинг агенция, която след консултация да създава, изпълнява и проследява работеща маркетинг-комуникационна стратегия.

Ключовите специалисти в екипа са Петър Бояджиев, Минчо Василев и Георги Първанов, които имат над 12-годишен опит в агенцията, създала над 180 кампании и проекти за над 20 пазара в Европа и САЩ.

Петър, Head of Branding & Marketing Strategy, споделя: „С gobox consults вярваме, че можем да помогнем на бизнеса в България и региона не само да подобри маркетинга си или да създаде по-правилна стратегия за развитие на марките си, но най-вече да реализира по-бързо или по-умно своите бизнес цели. Заедно с отдадеността на екипа и гъвкавостта на процесите, това ни е откроявало като агенция през последните години и ни дава увереността, че можем да продължим развитието си и като “creative & effectiveness” консултанти.“