Международният творчески фестивал White Square 2024 вече приема заявки

Ранният срок за подаване на заявки е 19.01.24г.

от Redlink
Международния творчески фестивал White Square 2024 вече приема заявки

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Международният творчески фестивал White Square Festival, признат в професионалната общност по целия свят насърчава креативността и високо цени идеите и хората в индустрията. Фестивалът споделя принципите на мира, социално отговорния маркетинг и отстоява общочовешките ценности.

Във фестивала ежегодно се състезават над 1000 заявки от повече от 35 страни, включително редовни участници от Европа, страните от ОНД, Китай, региона на MENA, Азия, САЩ, Латинска Америка и други. Всяка година броят на участниците се разширява, а заявките им демонстрират иновативни решения и силни творчески идеи.

Участието във фестивала дава възможност както на големи мрежи, така и на местни агенции, да бъдат оценени от професионалисти на световно ниво. В допълнение към признанието и наградите, творбите на победителите от фестивала White Square ежегодно получават широка PR подкрепа от множество индустриални медии от цял свят. Публикациите популяризират най-добрите идеи на агенциите и брандовете в международната общност на творческите индустрии.

Международният фестивал за реклама и маркетинг White Square – един от най-големите творчески фестивали в Европа – вече приема заявки за 16-то си издание през 2024 г., а до 19.01.2024 участниците могат да се възползват от преференциални такси за участие.

Заявки за участие в общо 243-те подкатегории от осемте категории на конкурса White Square се приемат до 3 май 2024 г. онлайн на официалния уебсайт на фестивала.

8-те основни категории на конкурсната програма на White Square 2024 включват:

CREATIVE: film, print, radio & audio, outdoor, integrated, branded content & entertainment, creative use of media;

BRANDING: communication design, packaging design, digital & interactive design;

MARKETING EFFECTIVENESS;

MARKETING SERVICES: brand experience & activation, PR, direct, campaigns: sectors, innovations;

MEDIA: channels, excellence in media, media campaign;

DIGITAL: digital, mobile, social & influencer, creative data;

CRAFT: film craft, print & outdoor craft, excellence in radio & audio;

MASS MEDIA CONTEST: communication, digital & mobile, reach, integrated campaigns, change for good. brands, change for good. non-profit.

Основните критерии за оценка на заявките са креативността на идеята и нейната реализация, както и ефективността в съответните категории. Проектите, представени в социалните категории, също ще бъдат оценявани за тяхната значимост за обществото, променяйки околната среда и света към по-добро.

Журито на White Square Festival 2024 се съставя от най-ярките творчески и комуникационни личности от цял свят, носители на множество награди и с опит в журирането на престижни международни фестивали на креативността и ефективността. Членовете на журито на фестивала White Square ежегодно отбелязват високото ниво на заявките в конкурса, както и важността на участието във фестивали, тъй като те не само насърчават творчеството като индустрия, но и вдъхновяват и мотивират творците да създават все по-добри и по-добри проекти.