Книга за четене на слънце

Новата детска книга от Fruittella може да се чете само навън, на слънчева светлина.

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Марката бонбони Fruittella в Бразилия открива нова тактика за извеждане на децата навън - книга със страници, които изглеждат празни, докато слънчевата светлина не ги освети. Историята, която е разказана в книгата, се фокусира върху приключения на открито като каране на колело и игра на скок, без екрани, докато ретро илюстрациите на книгата ни напомнят за времето преди Fortnite.

Това активиране от марката бонбони интегрира множество различни цели - насърчаване на децата да се отделят от устройствата си, да четат книги, да излизат навън и да играят с другите. Ограниченото издание, озаглавено Lá Fora É Mais Legal (Навън е по-хладно), е пуснато през август в парка Ибирапуера в Сао Пауло и разработено от творческата агенция VML Brasil.

С тази своя инициатива Fruittella адресира нарастващите опасения относно прекомерно дългото време пред екрана и му противопоставя творческа идея. Активираната от слънцето функция на книгата с разкази не само добавя елемент на изненада, но също така умело подсилва посланието, че играта на открито е толкова приятна, колкото и съществена – като същевременно позиционира Fruittella като шампион на пълноценното детско забавление.