BAPRA Bright Awards 2023 стартира с нови категории за компании и агенции

Тази година мотото на конкурса е „В светлината на истината“ и показва гордостта от професията ни в защита на отговорната и честна комуникация

от Redlink
BAPRA BRIGHT AWARDS 2023 СТАРТИРА С НОВИ КАТЕГОРИИ ЗА КОМПАНИИ И АГЕНЦИИ

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Наградите BAPRA Bright Awards, учредени през 2010 г., много бързо се утвърдиха като единствения форум у нас, който дава възможност на комуникационните професионалисти да сравнят своите постижения със световната ПР практика. Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) стартира тринадесетото поредно издание на влиятелния конкурс за постижения в комуникациите BAPRA Bright Awards. Кандидатстването продъжава до 2 април 2023 г., а церемонията за награждаване ще се проведе на 11 май в Hyatt Regency Sofia.

Авторитетът на BAPRA Bright Awards се основава както на стойностните ентрита, така и на изцяло международното жури от доказани професионалисти. BAPRA Bright Awards 2023 няма да направи изключение.

Тази година към конкурсните категории са добавени и нови, отразяващи съвременни тенденции в комуникациите. Това са „ESG комуникационна кампания или проект“, „Комуникационна кампания за образование и професионално развитие“ и „Инициатива за създаване на ангажираност за вътрешни или външни публики“ и в тях ще могат да кандидатстват както агенции, така и компании. Към големите награди за „Кампания на годината“ и „Агенция на годината“ се включва и категорията „Изгряваща звезда“ – за млади таланти в агенциите.

Посвещаваме конкурса тази година на истината, така нужна ни в момента в този объркан дезинформационен свят. С мотото „В светлината на истината“ отправяме послание към цялата ни общност, към целия комуникационен бизнес, че ще продължаваме да издигаме на пиедестал честната и отговорна комуникация“ – заяви Председателят на БАПРА д-р Александър Христов.

В конкурса ще се състезават кампании и проекти, реализирани през периода март 2022 г. – февруари 2023 г. Заявки за участие ще се приемат през онлайн платформата на конкурса, кандидатурите се подготвят на английски език и няма ограничения в броя проекти, които могат да бъдат подадени от една агенция или компания. Подробна информация за конкурса, срокове, такси и начина за кандидатстване може да бъде намерена на платформата на BAPRA Bright Awards 2023