Българската асоциация на рекламодателите дава старт на 9-те годишни награди BAAwards 2024

Кандидатури в трите конкурса на BAAwards 2024 щe бъдат приемани от 09 септември до 23 октомври 2024г.

от Redlink
Българската асоциация на рекламодателите дава старт на 9-те годишни награди BAAwards 2024

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

От създаването си през 2014 г. конкурсите „Награди на БАР“ (BAAwards) работят за развитие на професионализма в маркетинговите комуникации. BAAwards отличават най-добрите постижения,които се превръщат в пример и стимул за работещите в сектора, дават надежда за успешна реализация в България и
градят по-добра, предвидима и етична пазарна среда, привличаща инвестиции

Деветото издание на престижните награди на Българската асоциация на рекламодателите BAAWards 2024 ще приема рекламно-комуникационни кампании, реализирани в периода от 1 юли 2023г. до 30 юни 2024г. Кандидатури в трите конкурса на BAAwards: за рекламодатели, комуникационни агенции и студенти, щe бъдат приемани от 09 септември до 23 октомври 2024г.

В конкурса за рекламодатели са поканени бизнеси в качество на рекламодатели, а в този за комуникационни агенции: бизнеси в качество на комуникационни агенции. БАР отправя предизвикателство към студентите в специалности „маркетинг, реклама, комуникации“ с призив за участие в студентския конкурс.

Категориите, в които могат да се състезават участниците в BAAwards’24 са 3:
Пускане на пазара на нов продукт,
Пускане на пазара на нова услуга,
Корпоративна социално-отговорна кампания.

Заявките в BAAwards’24 ще се оценяват от жури, съставено от 11 водещи професионалисти, представители на компании-рекламодатели, комуникационни агенции, университетск преподавател и управител на бизнес-ориентирана медия.

Председателят на УС на БАР и на съдийската група на BAAwards‘24, Свилен Стрезов подчертава: „Посланието на деветите награди на БАР: „Развитието започва с нас“ поставя ударение върху отговорността, която всички ние: рекламодатели, комуникационни агенции, студентски таланти носим, и огромната работа, която вършим, за да вървим заедно напред. Очакваме изключително оспорвана надпревара и в трите конкурса“.

Изпълнителният директор на БАР, Росен Мисов споделя: „Чрез BAAwards’24 за пореден път професионалната общност - маркетолози, рекламисти, студенти и преподаватели ще отбележи и отпразнува най-добрите си постижения. Очакваме Ви!“

Управителят на сп. Enterprise (Начало - Enterprise.bg), който е съорганизатор и основен партньор на BAAwards’24, г-жа Надя Гогова коментира: „За нас е голямо удоволствие да се включим в едно от най-престижните и вълнуващи пътувания на професионалната бизнес общност през 2024г.: деветите награди BAAwards! Пожелавамe успех на всички участници!”

.