Насладете се на неизбежното

Билкови чайове, с които да посрещнете приятно края на света

от Redlink
Насладете се на неизбежното

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Няма как през изминалата 2020 да не ви е хрумнало, че наближава края на света. Но замисляли ли сте се как бихте искали да го посрещнете? The End може да ви помогне да се насладите максимално на края на дните.

Серията билкови чайове „Краят“ (The End) е автореклама, създадена от испанската творческа агенция Niiiiice Worldwide. Niiiiice е базираната в Лос Анджелис и Мадрид творческа агенция, основана от творческите директори Хавиер Бидезабал и Борха Пакролски. Те вярват в креативността като двигател на промените в бизнеса и обществото, както и че живеем в ера толкова наситена с комуникационни послания, че ако не си различен от другите - значи не комуникираш.

През първата година от създаването си Niiiiice спечели две награди на D&AD с работата им за списанието 500grmagazine – първото списание в света, което използва графичен дизайн и илюстрации, за да подобри изживяването при пушене на марихуана. Niiiiice има за цел да изследва какво ни прави хора чрез съвременната култура, за да създадава подходяща комуникация и дизайн в свят, наситен с множество съобщения.“

Творческата агенция Niiiiice Worldwide е загрижена за скоростта, с която се приближаваме към края на света. Те също така знаят, че да се казва същото, което хората са чували и преди, не е начинът да се привлече вниманието им.

Вместо това Niiiiice Worldwide създават линия от билкови чайове, с чиято помощ да релаксирате преди настъпванто на неизбежни предстоящи катастрофи.

„Краят“ (The End) е името на тeзи продукти, налични с предварителна поръчка. Серията „Краят“ включва пет разновидности, вдъхновени от скорошните бедствия връхлетяли света или от вероятно предстоящите апокалиптични събития: „Пандемична свежест“, „Метеоритно спокойствие“, „Ядрена детоксикация“, „Mентов Пожар“ и „Мирна инвазия“. Съставът на всеки чай не само ще ви успокои, но и има специфични свойства, свързани с катастрофата, за която се препоръчва. Pandemic Chill включва лимон и джинджифил, за да подобри защитата ви срещу следващия по-катастрофален вирус. Meteor Calm е съставен от валериана и лайка, за да постигне седативен ефект, така че да можете да се почувствате като динозавър непосредствено преди изчезването си.Продуктите могат да бъдат поръчани на уебсайта The End с гаранцията, че ако краят на света пристигне преди да получите поръчката си, ще ви възстановят сумата и разходите за доставка. Освен билковите чайове, серията от продукти „Краят“ включва и соларно термо одеяло, което запазва до 90% от телесната топлина в извънредни ситуации, дъжд и сняг.

Ето какво казват за The End създателите му, Хавиер Бидезабал и Борха Пакролски- творчески директори на Niiiice Worldwide: "Всичко, дори „Ирландецът“ на Скорсезе има край. Този проект се роди от идеята за сатира на края на дните ни, като създадем продукт, който да озарява последните ни моменти на тази планета. Винаги, когато мислите за края на света, мислите как да избегнете тази съдба, но защо да не я приемете? Защо да не предположим, че вече е направено достатъчно и да се насладим на това последно шоу, което ни предлага спокойният и мирен апокалипсис? Ето защо създадохме тази гама от билкови настойки, с които да отпуснем нервите и да се справим по-добре с тези екстремни ситуации. Само по този начин можем да се насладим на тези надвиснали катастрофи в мир. И точно от самите катастрофи е вдъхновена всяка рецепта от гамата чайове THE END, което прави продукта незаменим по време на ситуациите, посочени на всяка опаковка. Насладете се на неизбежното.