Как Transport for London празнува Деня на свободата

Общинската организация за транспорт в Лондон отбелязва 19 юли или Деня на свободата с остроумна кампания

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

От 19 юли жителите на Обединеното кралство могат да се върнат към живота почти такъв, какъвто го помнят от преди пандемията. По решение на правителството от този ден отпадат почти всички задължителни ограничения на публични места.

Общинската организация за транспорт в Лондон (TfL) отбелязва премахването на ограниченията тази седмица, като преработва силно разпознаваемите си знаци, за да приветства пътниците обратно в мрежата на градския транспорт.

Започвайки кампанията си в Деня на свободата (19 юли), "Добре дошли обратно. В метрото. В автобуса. Във влака." е най-новата интегрирана кампания на VCCP за TfL, която насърчава хората да се върнат към нормалния живот – било то с метро, ​​автобус, влак, трамвай, речна лодка или кабинковия лифт на Emirates Airline – и да възобновят дейностите и посетят дестинациите, които са им липсвали по време на локдауна.

Видеото на кампанията призовава към това, като показват преработените знаци в градския транспорт и показва фрази като „Излизане навън“, „Напитки след работа“ и „Семейни дни навън“. Цялостна промяна на метростанциите и различни рекламни формати на лондонските метростанции, панелите и екраните на цифровите ескалатори също са включени.

В допълнение, Wavemaker Content организира в партньорство със списанието Time Out пускането на дигитална културна карта на дейностите около гарите в Лондон и състезание за спечелване на обиколка с различни преживявания в столицата. VCCP ще направи специален колаж от новите знаци за корицата на списанието.

Насочена към лондончани на възраст между 18 и 44 години, кампанията има за цел да им напомни, че общественият транспорт не се отнася само до маршрути и разписания – той е част от техния живот. Кампанията, за която отговаря медийната агенция Wavemaker, ще продължи до края на септември и ще включва телевизия, онлайн видео, социални медии, външна реклама, YouTube и CRM.