Дубай представя: A Romance to Remember

Холивудските звезди Зак Ефрон и Джесика Алба в романтична комедия привличат интереса на двойки по света за романтични изживявания в Дубай

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Едноминутното видео, озаглавено A Romance to Remember, издържано в жанра на филмов трейлър (този път на романтичните комедия) е следващата част от създадената от агенцията Mother кампания за Dubai Tourism. И това видео е режисирано от наградения от Гилдията на режисьорите Крейг Гилеспи и е второто от кампанията Dubai Presents, след „Петзвездна мисия“ - шпионски екшън трилър, който вече е гледан повече от девет милиона пъти в YouTube.

Кампанията дава уникална нова перспектива към глобалната реклама на туристическите дестинации, като използва силно стилизиран и кинематографичен подход за създаване на привлекателно съдържание, на фона на някои от най-емблематичните места в Дубай. Кампанията „Дубай представя“ включва поредица от филмови трейлъри с участието на холивудските звезди Джесика Алба и Зак Ефрон и техните различни преживявания из града, които ще бъдат пуснати през следващите месеци. Кампанията използва лек и безгрижен хумор и спираща дъха кинематография, за да покаже най-доброто от предложнията на града – в този случай като идеална дестинация за романтични бягства.

„Dubai Presents надгражда визията на нашето лидерство за възприемане на иновациите и отбелязва нова ера в маркетинга на дестинации, тъй като ние представяме някои от най-разпознаваемите архитектура и пейзажи, както и скрити скъпоценни камъни, за да вдъхновим публиката по целия свят и да им предложим платформа за развлечения при пътуване, различна от всички други“, казва Исам Казим, изпълнителен директор на Дубай Туризъм. „За туристите тази кампания предлага надникване в опита, гостоприемството и инфраструктурата, които твърдо поставиха Дубай сред най-посещаваните дестинации в света.“

От вълшебна нощ под пустинното небе до идилична изискана вечеря, през отсядането в бутикови хотели до разглеждането на скритите места в сърцето на града, новото видео от поредицата „Дубай Представя“ кани двойките да се отдадат на очарователни романтични приключения в Дубай. A Romance to Remember взима назаем цветовата палитра и ретро естестиката от филмите на Уес Андърсън. Ефрон и Алба са двама непознати, чиито пътища са обречени да се пресекат още при пристигането им в Дубай и объркването на багажите им, които съдържат контрастни списъци с неща за вършене в града ги принуждава да стигнат един до друг. Докато всеки от тях следва маршрута на другия, те посещават някои от най-добрите атракции на емирството: Бурж ал Араб, центъра на Дубай и културно-исторически места като района Ал Фахиди и Дубай Крийк - преди най-накрая да се натъкнат един на друг.

А когато видите романса на такава звездна двойка като Джесика Алба и Зак Ефрон, на фона толкова емблематични места, вероятно ще ги включите в списъка на места, които искате да посетите.