HEINZ пуска кетчуп „Доматена кръв“ за Halloween в САЩ

Марката представя и комплекти костюми за празника и първия по рода си Heinz Halloween магазин в Лос Анджелис

от Redlink
HEINZ пуска кетчуп „Доматена кръв“ за Halloween в САЩ

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

HEINZ се включва в празненствата на най-страшната нощ в годината, като отбелязва дългогодишното творческо приложение на своя кетчуп като фалшива кръв в декорациите за Halloween.

Любимият кетчуп се завръща в търговската мрежа в САЩ с HEINZ Tomato Blood Ketchup – лимитриана серия опаковки, пусната за пръв път на пазара през миналата година. От HEINZ уверяват потребителите, че само най-сочните и зрели домати са пострадали при приготвянето на кетчупа „Доматена кръв“ HEINZ. „Halloween е една от най-вълшебните нощи в годината и от години HEINZ помага на хората да създават спомени, като им помага да се трансформират в най-страшните версии на самите себе си“, казва Ашли Гибсън, бранд директор, HEINZ. „Вярваме, че ако имате HEINZ, имате и костюм! Този Хелоуин не е по-различен и ние с нетърпение очакваме да видим вкусно призрачния външен вид, който хората измислят, използвайки HEINZ Tomato Blood Ketchup.”

Агенцията Wieden+Kennedy NY разработи 15-секунден клип, представящ лимитираната продуктова серия.С маркетинговата си кампания за Halloween Heinz се насочва към потребителите, които тази година възприемат „Направи си сам“ подход към планирането на страховитите костюми за празничната нощ. Това се случва в момент, в който търговците на дребно се борят с проблемите по веригата за доставки, който оставят рафтовете празни, включително в някои магазини за костюми.

Феновете могат да пренесат духа на Halloween у дома и с новия комплект за костюми на HEINZ Tomato Blood Costume Kit, който включва всичко необходимо, за да променят външния си вид за страховитата нощ и включва голяма опаковка HEINZ Tomato Blood Ketchup, боя за лице, татуировки, "призрачни" фалшиви мигли, вампирски зъби, апликатори и други. Комплектите на цена от 20 долара могат да бъдат закупени на HeinzHalloween.com до изчерпване на количествата. Залагайки на подхода „Направи си сам“, HEINZ се надяват, че хората ще споделят своите костюми в социалните медии с хештаг #HeinzHalloween.

Тази година марката отваря и първия по рода си магазин за Halloween на HEINZ в района на Санта Моника, Лос Анджелис в Калифорния и улеснява проектирането на перфектния костюм с новия комплект HEINZ Tomato Blood Costume Kit. За тези, които не могат да го посетят лично,Halloween магазинът на HEINZ ще излъчва на живо. HEINZ е първата марка в Съединените щати, която използва Firework - нова технология, която позволява на инфлуенсъри да стриймват към всички социални платформи едновременно.

Поп-ъп магазинът, част от кампанията, показва завръщането на маркетинга чрез изживяване(experiential marketing), въпреки текущите COVID-19 ограничения. Очакванията в САЩ са тази есен честванията на Halloween да предизвикат по-силен интерес заради по-широкото разпространение на ваксинациите и относителната безопасност на дейностите на открито. В неотдавнашно обръщение д-р Антъни Фаучи, водещия експерт по инфекциозни болести в САЩ, насърчи хората да излязат навън и да се забавляват с „пакост или лакомство“.