BAAWARDS’21-22 ТЪРСИ НАЙ-ДОБРИТЕ ЕКИПИ

Kрайният срок за подаване на заявки за участие в конкурсите за рекламодатели и агенции е 14.02,2022г., а за студенти - 28.02.22г.

от Redlink
BAAWARDS’21-22 ТЪРСИ НАЙ-ДОБРИТЕ ЕКИПИ

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Kонкурсът „Наградите на БАР“ работи за постигане на една цел: развитие на професионализма в маркетинговите комуникации. BAAwards отличава най-добрите постижения, които се превръщат в пример и стимул за професионалистите в сектора. Постижения, които дават надежда за успешна реализация в България и работят за по-добра, предвидима и етична пазарна среда, която привлича повече инвестиции.

В седмото издание на „Наградите на БАР“ - BAAwards’21-22 фокусът е поставен върху смислените кампании и хората зад тях – тези, които се откроиха във времето на неяснота и ни вдъхновиха да погледнем на новата бизнес среда с предприемчивост и надежда.

Рекламодатели, комуникационни агенции и студенти ще се състезават в 3 отделни категории на конкурсите, а Българската асоциация на рекламодателите (БАР) ще определи:
· най-добрите маркетингови екипи в България за периода 2020-21 година (в конкурса за рекламодатели)
· най-добрите акаунт екипи в България за периода 2020-21 година (в конкурса за комуникационни агенции)
· най-добрите студентски екипи в България за периода 2020-21 година (в конкурса за студенти)
Те ще бъдат обявени и в комуникация на Световната федерация на рекламодателите.

Конкурсите BAAwards'21-22 ще приемат заявки от рекламодатели и комуникационни агенции до 14 февруари 2022 г., а от студентски екипи - до 28 февруари 2022 г. Срокът, в който трябва да са реализирани участващите в конкурсите бизнес кампании обхваща двугодишен период от 1.1.2020 г. до 31 декември 2021 г. При студентите този срок е до края на февруари 2022 г.

Всички подадени досега кампании се запазват в онлайн системата и ще участват в BAAwards’21-22.Организациите, които вече са подали заявки, ще могат в посочените срокове да актуализират, променят или допълват качената в сайта baawards.com информация.