Apple Watch Series 6: Hello sunshine

Новата реклама на Apple Watch Series 6 насърчава потребителите да си поставят летни цели

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

В разгара на жарките, мързеливи летни дни, Apple ни призовава да се възползваме от летните месеци, за да опитаме нови спортове и да преоткрием онези дейности, на които не сме имали време да се насладим.

Новата кампания за Apple Watch 6, създадена от TBWA \ Media Arts Lab позиционира марката като „бъдещето на здравето“ и подчертава насладата от развитието на умения с изтощителни режими на тренировка.

Новата реклама на Apple Watch Series 6 – клипът Hello sunshine, подчертава различните, свързани със здравето функции на устройството, като фитнес тракинг, различни видове тренировки, мониторинг на кислорода в кръвта и детектор за падане. Акцентът на Apple през цялото видео е насочен към това, че „бъдещето на здравето е на китката ви“.

В рекламата е показана жена, излежаваща се на полето в лятната жега, която планира да прекара деня си в релакс. Забавният контраст между желанието и за релакс и начина, по който Apple Watch се включва и казва, че е време да направи нещо, вероятно е много позната ситуация за много от собствениците на Apple Watch по време на летните почивки. Цикличният, спирален монтаж на кадрите показва как всяка дейност става все по-сложна с всяка следваща сцена, внушавайки чувството за постижение и напредък.

„Hello sunshine“ е режисиран от режисьора на Pulse Films Оскар Хъдсън. Клипът е 90 секунден и включва песента Cuore Matto (Planet Funk Remix) на Little Tony. Това е втория клип който Хъдсън снима за Apple след получилия редица награди рекламен клип Bounce за Air Pods от 2019 г.