Alexander McQueen за сезона на празничните подаръци

Изабел Гарет е създала една мистична вселена, в която подаръците се купуват за цял живот

от Redlink
Alexander McQueen за сезона на празничните подаръци

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Започва празничния сезон, а заедно с него на дневен ред идва и изборът на подаръци. Със специфичен празничен дух Alexander McQueen стартираха преди края на oктомври тяхната наистина уникална и оригинална кампания за новата колекция подаръци на McQueen от бижута и чанти.

Уелската аниматорка Изабел Гарет е постоянен художник във фондация Sarabande, създадена от Лий Александър Маккуин, за да подкрепя творчеството. Тя режисира филма в основата на кампанията, който е продуциран от Джулиет Ларте и продуциран от Крис Мърдок от PRETTYBIRD UK.

Изабел Гарет е създала една мистична вселена, в която подаръците се купуват за цял живот. Видеото използва леко зловещо изглеждаща стопмоушън анимация, за да ни отведе на пътешествие през мистична гора, осеяна със зловещо красиви пеперуди, бръмбари, паяци и змии. В тъмната, страховита гора, нещо специално седи заровено в храсталаците на мъхестия под – чанта McQueen’s Curve Mini, защитена от създанията на мрака. Летящи, пълзящи и плъзгащи се около предметите от колекцията подаръци, създанията на Гарет създават мистично усещане.

Луксозните кодове на McQueen и връзката на марката с природата е вплетна, както във видеото, така и в самите предмети от колекцията великолепни подаръци за предстоящите празници. Бижута и талсимани за късмет като конски подкови, сърца, пеперуди и черепи от полиран златен метал, гравирани и декорирани с кристали и перли, и носещи изящия ръчно гравиран печат на McQueen проблясват в омагьосаната гора. Така тази кампания подчертава по великолепен начин луксозните скрити съкровища от празничната колекция на McQueen.

Талисманите на Alexander McQueen, вдъхновени от флората и фауната, символизират спокойствието и мъдростта. Със сигурност се нуждаем и от двете, докато календарът върви към края на още една година, в която COVID продължава да бъде част от живота ни.