На работа с куче

Марката храни за домашни любимци CESAR отпуска безвъзмездни средства, за да направи работните места подходящи за кучета.

от Redlink
На работа с куче

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Довеждането на кучета в офиса може да бъде от полза както за техните собственици, така и за други служители, повишавайки мотивацията и намалявайки стреса. За да помогне на бизнеса да създаде по-подходящи за присъствие на кучета работни места, марката за храна за домашни любимци CESAR създава програма за безвъзмездни средства, която ще инвестира 75 000 USD в най-малко 15 организации. Безвъзмездните средства са предназначени да помогнат на бизнеса да възприеме или подобри политиката, подходяща за кучета, подкрепена от скорошно проучване на CESAR, което показва, че 93% от собствениците на кучета в офиси, подходящи за домашни любимци, имат положително отношение към работата си.

Почти всяко пето домакинство в САЩ се е сдобило с куче или котка по време на локдауна заради COVID-19. Тревожността от раздялата с домашните любимци е една от причините дистанционната работа да остава популярна сред служителите – една трета от работещите в еврозоната искат повече дистанционна работа, докато анкета сред служители в САЩ показва, че те са склонни да приемат намаление на заплатата средно с 14%, за да продължат да работят от вкъщи. Бизнесите, които се надяват да привлекат служителите си обратно в офиса, проучват нетрадиционни предимства. И едно от тези предимства е позволението хората да водят своите кученца на работа.

За вдъхновение CESAR предлага списък с удобства, програми и политики, които компаниите могат да приемат, като легла за кучета, станции за хидратиране, кошове за артикули за кучета, създаване на класове за обучение по поведение и табели, напомнящи на собствениците на домашни любимци за техните отговорности. Кандидатите могат да кандидатстват за безвъзмездни средства от 2 500 или 5 000 щатски долара, за да създадат нови програми за работа с кучета или да разширят съществуващите. Получателите на грантове също ще получат продукти на CESAR, безплатно обучение от експертите на Mars Petcare и до три часа консултации от Civic Design Center, за да помогнат за увеличаване на успеха на тяхната програма.

Инициативата на CESAR се възползва от връзката между хората и домашните любимци, представяйки прагматичен подход за подобряване на мотивацията на работното място и удовлетворението на служителите. Този подход е пример за промени в нормите и културата на работното място, които помагат за завръщането на работа.