Започна приемът на заявки за участие в BAAwards 2023

Участниците и в трите конкурса за рекламодатели, комуникационни агенции и студенти могат да подадат своите заявки до 31 октомври.

от Redlink
Започна приемът на заявки за участие в BAAwards 2023

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Българската Асоциация на Рекламoдателите (БАР) обяви старта на приемането на заявки за участие в осмото поредно издание на конкурса BAAwards 2023.

БАР работи за развитие на професионализма в маркетинговите комуникации, а наградите BAAwards отличават най-добрите постижения, които се превръщат в пример и стимул за работещите в сектора, дават надежда за успешна реализация в България и градят по-добра, предвидима и етична пазарна среда, привличаща инвестиции.

Рекламни и комуникационни кампании, реализирани в България между 1.1.2022 и 30.6.2023 г. могат да подадат онлайн своите завки в някоя от трите категории (пускане на нов продукт на пазара, пускане на нова услуга или корпоративна социално-отговорна кампания) в конкурса за рекламодатели и в конкурса за комуникационни агенции.

Студентите от специалностите „Маркетинг, реклама, комуникации“ могат да участват със свои проекти в студентския конкурс на BAAwards’23. Категориите, в които ще се приемат предложения за кампании от студентски отбори, са еднакви с тези в бизнес конкурсите.

Участващите в трите конкурса кампании ще се оценяват от жури, съставено от 11 водещи български професионалисти в сферата на маркетинга, рекламата и медиите.

Тази година Българската асоциация на рекламодателите (БАР) ще определи и най-добрите маркетингови екипи за периода 2022-23 година (в конкурса BAAwards’23 за рекламодатели);най-добрите акаунт екипи за периода 2022-23 година (в конкурса BAAwards’23 за комуникационни агенции) и най-добрите студентски екипи за периода 2022-23 година (в конкурса BAAwards’23 за студенти). Те ще бъдат обявени и в комуникация на Световната федерация на рекламодателите (WFA).