МЕЖДУНАРОДНИЯТ ТВОРЧЕСКИ ФЕСТИВАЛ WHITE SQUARE ОБЯВИ СЪСТАВА НА 2 OT 6-ТЕ СИ МЕЖДУНАРОДНИ ЖУРИТА

В състава на CRAFT журито има българско участие, а с код REDLINK може да ползвате отстъпка от таксите за участие в WHITE SQUARE 2024 до 03.05.24г.

от Redlink
МЕЖДУНАРОДНИЯТ ТВОРЧЕСКИ ФЕСТИВАЛ WHITE SQUARE ОБЯВИ СЪСТАВА НА 2 OT 6-ТЕ СИ МЕЖДУНАРОДНИ ЖУРИТА

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

White Square International Festival of Creativity е един от най-признатите творчески фестивали от професионалната общност по света, който ежегодно събира представители на агенции и брандове от повече от 35 държави.

През 2024 г. заявките във фестивала White Square ще бъдат оценявани от шест международни съдийски състава,съставени за 6-те основни конкурсни категории на фестивала и техните общо 243 категории, които обхващат целия спектър на маркетинга, комуникациите, брандинга и творчески индустрии..

Всяко едно от 6-те журита - Creative Jury, Branding Jury, Marketing & Digital Jury, Media Jury, Craft Jury и Mass Media Jury, е съставено от професионалисти от 45 страни. Сред тях са едни от най-ярките личности, формиращи съвременния модел на маркетинговите комуникации, носители на множество творчески награди и опит като членове на журита на водещи престижни международни творчески фестивали.Голямата награда на фестивала традиционно ще се определя от GRAND JURY, което ще бъде съставено от председателите на 6-те журита. Участниците във фестивала White Square ежегодно оценяват високото ниво на съдийство и професионална компетентност на членовете на журито при оценяването на заявките във фестивала.

White Square International Festival of Creativity обяви състава на CREATIVE JURY, което ще оценяватпроектите в конкурсната категория CREATIVE CONTEST.

21-мата международни творчески експерти ще оценяват заявките в 69-те подкатегории на CREATIVE CONTESTна WHITE SQUARE 2024. Основните критерии за оценка на проектите в CREATIVE CONTEST са творческата идея и нейната реализация, като в някои подкатегроии един от ключовите критерии е ефективността на творческите решения.

Обявен е и състава на CRAFT JURY, което ще оценява проекти в категориите Film Craft, Print & Outdoor Craft и Excellence In Radio & Audio.

Проектите, подадени в CRAFT CONTEST, се оценяват от гледна точка на реализацията на идеята: изработката на проектите, нивото на производство и как техническите и производствените / постпроизводствените умения подобриха реализацията на идеята. Сред 15-те професионалиста има и представител на България- Иван Тотев, съосновател и творчески директор на &play.

Поканата за участие в WHITE SQUARE 2024 е отворена, а приемането на заявки
ще приключи на 3 май 2024г.Заявките за участие се подават онлайн, на сайта на фестивала, като участници от България могат да се възползват от 10% отстъпка от таксите с код REDLINK.