Мария Тодорова е избрана за член на престижното жури на Dubai Lynx 2024

За първи път в журито на престижните награди ще участвт представители на AB InBev, Believe, iProspect, Prime Video India, Havas Health Plus и други

от Redlink
Мария Тодорова е избрана за член на престижното жури на Dubai Lynx 2024

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Наградите Dubai Lynx Awards са признати за водеща платформа на региона Близък изток и Северна Африка (MENA) за творческо съвършенство и ефективност в творческата, маркетинговата и медийната индустрия. Заявките в конкурса се подлагат на строг процес на оценяване от журита, съставени от проницателни световни лидери в индустрията.

Dubai Lynx обяви състава на журито за 2024 година, в които са включени 62-ма експерти от 33 пазара, представляващи най-различни дисциплини. Победителите ще бъдат обявени на годишната церемония по връчването на наградите Dubai Lynx на 6 март 2024 г.

През 2024 година място в журито на Фестивала ще има и представител на българската комуникационна индустрия. Мария Тодорова – Главен изпълнителен директор и творчески директор на агенция NEXT-DC и член на Управителния съвет на Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА), ще има възможността да оцени заявките в секция Direct, Outdoor на Dubai Lynx 2024,

Сред представителите на агенции и международни мрежи за първи път ще има представители на Brilliant & Million, Craft Worldwide, Doe-Anderson, Havas Health Plus, iProspect и Track + Tribal. Други търговски марки и компании, който имат представители в журито за първи път, са AB InBev, Believe, Novartis, Pitch Audio+Magic и Prime Video India. Държави, които се включват за първа година в журито, са Бангладеш, Доминиканската република, Кот д’Ивоар и Словакия.

Philip Thomas, Председател на Dubai Lynx, коментира: „Имаме удоволствието да обявим такъв изключителен състав от таланти и експерти, който внася много опит в тази важната задача. Нашето жури играе решаваща роля в определянето на творческия бенчмарк за региона на Близкия изток и Северна Африка и поддържане на интегритета на наградите. Пожелаваме им късмет и очакваме с нетърпение да видим обема от работа, който ще се появи след техните дискусии.“

Билетите за фестивала, включително и за церемонията по награждаването и вечерята, вече могат да бъдат закупени през уебсайта на Фестивала.

БАКА е официален представител в България на LIONS Awards, обединяващи конкурсите Cannes Lions, Dubai Lynx, Eurobest и Spikes Asia.