КОНКУРСЪТ ВAPRA BRIGHT AWARDS 2022 Е ОТВОРЕН

Събирането на ентрита ще продъжи до 3 април 2022 г., а церемонията е планирана за 12 май. 

от Redlink
КОНКУРСЪТ ВAPRA BRIGHT AWARDS 2022 Е ОТВОРЕН

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) отваря набирането на кандидатури за награди в дванадесетото издание на BAPRA Bright Awards. Събирането на ентрита ще продъжи до 3 април 2022 г., а церемонията е планирана за 12 май.

Наградите BAPRA Bright Awards са учредени през 2010 г. и много бързо се утвърдиха като единствения форум у нас, който дава възможност на комуникационните професионалисти да сравнят своите постижения със световната ПР практика. Това е единственият конкурс за постижения в сферата на комуникациите у нас с международно жури от водещи професионалисти от цял свят. Председател тази година ще бъде легендарният Пол Холмс, основател на The Holmes Report и най-влиятелният PR анализатор в света.

В конкурса ще се състезават кампании и проекти, реализирани през периода март 2021 г. –февруари 2022 г. Категориите отново са 14 на брой, като 2 от тях са специални: "Кампания на годината" и "Агенция на годината". Заявки за участие ще се приемат през онлайн платформата на конкурса. Кандидатурите се подготвят на английски език и няма ограничения в броя проекти, които могат да бъдат подадени от една компания. Подробна информация за конкурса, срокове, такси и начина за кандидатстване може да бъде намерена на платформата на BAPRA Bright Awards 2022.

„Тази година с конкурса искаме да кажем едно голямо „Благодаря“ на хората в маркетинга и комуникациите – тези, с които споделяме професионалния си път. Знаем през какво преминаха през последните години и какво им коства да продължават да творят и да бъдат професионалисти на световно ниво. Наградите са точно това – те са от хора за хора“ – каза д-р Александър Христов, и.д. председател на БАПРА.

Организаторите на конкурса от БАПРА са в партньорство с платформата BG4UA, която събира средства за украинци, бягащи от ужаса на войната. Всеки, който кандидатства в конкурса, ще може да дари сума пари за инициативата bg4ua , свързваща българи и чужденци, които предоставят подслон, транспорт, работа, продукти и услуги, с бежанци от Украйна.