9-МА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ОТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ УЧАСТВАТ В ОЦЕНЯВАНЕТО НА НАЙ-ЕФЕКТИВНИТЕ КАМПАНИИ В ЕВРОПА ТАЗИ ГОДИНА

Българските маркетингови професионалисти са част от 150-те членове на журито на EFFIE AWARDS EUROPE от 24 държави

от Redlink
9-МА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ОТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ УЧАСТВАТ В ОЦЕНЯВАНЕТО НА НАЙ-ЕФЕКТИВНИТЕ КАМПАНИИ В ЕВРОПА ТАЗИ ГОДИНА

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Европейската асоциация на комуникационните агенции (EACA) и Effie Awards Europe обявиха маркетинговите лидери, които ще участват в журито за наградите Effie Europe 2024. Изтъкнатите професионалисти ще имат честта да оценят и наградят най-ефективните и въздействащи маркетингови кампании за 2024 година.

Журито на Effie Awards Europe се състои от близо 150 професионалисти от индустрията от 24 държави в Европа, които ще оценяват заявките въз основа на четири ключови критерия: Стратегическо предизвикателство, Творческа стратегия, Реализиране на идеята и Ефективност.

Към журито на Multi-market & Positive Change от страна на България ще се присъединят:

Първи кръг:
Гергана Иванова, Съосновател и управляващ партньор, The Smarts Group
Йоана Панчева, Главен оперативен директор, guts&brainsDDB
Юлиян Добрев, Основател и Директор Анализи, BluePoint Research & Consulting

Втори кръг:
Велимира Петрова, Директор Продажби, bTV Media Group
Грета Колева, Управляващ директор, Graffiti BBDO & Proximity Sofia

Към журито на Best of Europe от страна на България ще се присъединят:

Първи кръг:
Анелия Мирчева, Senior Marketing Manager, Visa
Красимир Папазов, Главен редактор, Redlink
Марчела Абрашева, Regional Managing Director, Kantar

Втори кръг:
Иво Алтънов, Управляващ директор, Noble Graphics
Пълния списък и визитките на всички членове на журито на EFFIE EUROPE 2024 е тук.

Председатели на журито на Effie Europe 2024 са представители както от страна на агенциите, така и от света на клиентите: Harrison Steinhart, Global Strategy Director в DDB Paris и Iva Bennefeld-Stepanic, Vice President Marketing Central Europe | International за Mondelez.

Наградите Effie са толкова важен момент за размисъл, учене и честване на най-добрите и най-въздействащи маркетингови и рекламни кампании. Те предлагат поглед зад кулисите на това, което наистина има значение – оригинално мислене и креативността, които изграждат осезаема марка и бизнес стойност. За мен е чест да съм част от журито на Effie Awards Europe тази година и нямам търпение да се запознаем с всички заявки.” каза Harrison Steinhart.

Наградите Effie са тежката валута, когато става въпрос за оценка на въздействието и ефективността на маркетинга и творческата работа! За мен е чест да съ-председателствам тазгодишните награди Effie Europe и очаквам с нетърпение да се потопя в света на творчество, вдъхновение и смели идеи!“ сподели Iva Bennefeld-Stepanic.

Effie е глобален форум, който съществува, за да ръководи, вдъхновява и защитава, както практиката, така и практикуващите маркетингова ефективност. Наградите са отворени за всички агенции и марки, които искат да бъдат признати за най-ефективните си маркетингови кампании, които са показател за промяна и са постигнали реални, измерими резултати.

Платформата за подаване на заявки е отворена, като първият срок изтича на 31 юли, а последният на 13 септември. Повече информация тук.
Победителите ще бъдат обявени по време на Гала церемонията на Effie Europe на 11 декември в Брюксел. Effie Awards Europe се организират от Европейската асоциация на комуникационните агенции (EACA) в партньорство с Kantar.