Лени Кравиц: „Всички сме милиардери, инвестирайте разумно!“

Това е посланието на звездата в новата кампания на Stella Artois, стартирала на Super Bowl 2021

от Redlink
Лени Кравиц: „Всички сме милиардери, инвестирайте разумно!“

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Stella Artois и Лени Кравиц вдъхновяват хората да се наслаждават на моментите заедно с новата кампания на марката „Инвестирайте ударите на сърцето си в живота Artois“, стартирала по време на 55-тия Super Bowl. Като официален спонсор на NFL, Stella Artois използва сцената на най-гледания спортен финал, за да разпространи инвестиционен съвет, който идва от сърцето.

Марката подчертава стойността на времето, прекарано заедно, като стартира новата си 360 градусова кампания и клип с участието на легендарния музикант.Чрез тази кампания марката ще насърчи всички да инвестират в разнообразно портфолио от спонтанни нощи, планове в последната минута и хубави моменти, прекарани в смях и любов с тези, които са ни най-скъпи и със Stella Artois в ръка. Каква е възвръщаемостта на инвестицията? Натрупване на хубави спомени заедно, на които ще се наслаждаваме за цял живот.

„През последната година много от нас откриха ползата от това да инвестираме ударите на сърцето си и времето си един в друг и открихме всякакви нови начини да се събираме безопасно задно, за да създадем спомени“, каза Лара Круг, вицепрезидент "Маркетинг" Stella Artois. „Влизайки в новата година, ние искаме да вдъхновим всички да продължат да хеджират своите инвестиции в споделени моменти" продължава тя.

За да запознае всички със стойността на инвестирането един в друг, Стела Артоа си сътрудничи с носителя на награда "Грами" рок музикант Лени Кравиц за новия клип на марката "Heartbeat Billionaire", излъчен за първи път по време на Super Bowl LV в неделя, 7 февруари.В клипа, създаден от агенцията Mother London, посланието на Лени Кравиц се предава чрез поетични думи, докато любимият на поколения рокер свири на собствените си барабан и китара. Докато звучи известната му песен „It Ain't Over Til It Over“, Kravitz се пренася в анимираната и цветна интерпретация на марката „The Life Artois“ - мисленето на Stella Artois за наслаждаване на живота заедно с тези, които имат най-голямо значение.

„Животът е кратък и въпреки, че всички имаме възможност да изживеем 2,5 милиарда сърдечни удара, всеки от тях е специален и трябва да се третира като такъв“, каза Лени Кравиц. "Това е много мощно послание и идва в много специален момент“

Освен с клипа, Stella Artois разпространява съвети за инвестиции с нисък риск и висока възвръщаемост и с външна реклама. С красиви илюстрации на The Life Artois, марката показва съпоставянето на типичните бизнес съвети, преосмислени като съвети за наслаждаване на съвместния живот.

Сред тайните на успешните трейдъри и The Life Artois са:

„Кой е най-добрият начин да инвестирате в мрежи? Като отворите прозорците си за съседите си, за да се свържете помежду си от разстояние.“

„Кой е най-умният начин да инвестирате в късните часове? Като се насладите на една вечер на аплодисменти заедно със Stella Artois и приятели“.

Започнали в началото на февруари, инвестиционните съвети присъстват и в страницата на марката в Twitter и предоставят възможности за присъединяване към разговора. Ако маркирате приятел, в когото искате да инвестирате @StellaArtois може просто да ви изпрати безплатна бира, за да се насладите на времето заедно.

Продължавайки до март, маркетинговата кампания „Invest Your Heartbeats In The Life Artois“ 360, ще се излъчва по телевизията, онлайн, в социалните мрежи, в OOH и ще завърши с предстоящо да бъде обявена активация, която ще накара хората да инвестират един в друг през зимата със специални стимули и незабравими преживявания.