La Terrasse – новата глобална кампания на Perrier

Създадена от Ogilvy Paris, кампанията на Perrier е ода за френския начин на живот и елегантност.

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

С идването на пролетта и топлите дни новата глобалната кампания на легендарната френска натурално газирана вода Perrier, създадена от Ogilvy Paris, отдава почит на френския произход на марката и на привлекателността на френския начин на живот, пропит с остроумна елегантност, която продължава да очарова хората по целия свят.

Кампанията се фокусира върху френския начин на живот и по специално върху едно от най-емблематичните за него места: La Terrasse (терасата, т.е. тази част от френските заведения, която е навън и прелива на тротоари и площади). La Terrasse (терасата) е място силно символично за французите, но и място на потребление, неразривно свързано с Perrier. Това място символизира жизнеността, търсенето на свободата и удоволствието да изживееш пълноценно настоящия момент, независимо дали си сам или с някой друг. От мечтателното мълчание, през изблицитена смях, до дискретно слушане на разговорите на съседните маси или дори търсенето на любов, всяко преживяване на терасата е възможност да се потопите в настоящия момент и да се насладите на всяка една секунда от него.

Поредицата от видеа La Terrasse кани зрителите на оживена френска кафе-тераса, за да съ-преживеят, маса по маса, поредица от уникални моменти,. Млада двойка и любовните им трепети, двойка която се разпада, моден инфлуенсър с кучето си, млада жена, наблюдаваща и слушаща другите маси, се редуват в поредица от идеализирани сцени на жив градски театър, центрирани около освежаващото удоволствие от Perrier. Заснети в стила на романтичните комедии от „новата вълна“ във френското кино, на фона на музиката на Un homme et Une Femme и гласа на Гийом Галиен, видеата от кампанията предават с елегантност и дързост френското изкуство да се наслаждаваш на живота и и го разпространяват и извън емблематичните френски кафе-тераси.

Кампанията е съставена от 45-секунден основнен филм (и негова 30" версия) и три 20-секундни филма, включващи разширени сцени посветени на темите L'Amour, La Mode и L'Espionnage от осовния филм.

Видеата са заснети от новоизгряващия френски режисьор Томас Лашамбре и продуцентската компания Obvious в Ним, близо до извора нa Perrier във Вержез в знак на почит към корените на марката.

La Terrasse е първата глобално замислена кампания, която подчертава Perrier като икона на френското изкуство на наслада от живота - вечно и уникално. Кампанията се излъчва в световен мащаб, като стартира в края на март 2024 във Франция, Белгия, Испания и Китай. Кампанията включва телевизия, кино и външна реклама.Пет запомнящи се сцени от филма, озаглавени "L'Amour", "La Mode", "Le Plaisir", "L'Espionnage" и "La Rupture", допълват изживяването на марката със силна дигитална кампания, пригодена да резонира с онлайн аудиторията и в социалните медии.