ФАРА дава още 10 дни за подаване на заявки

Заявки може да се подават до 5-ти юли 2021

от Redlink
ФАРА дава още 10 дни за подаване на заявки

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Българската Асоциация на Комуникационните Агенции добавя още 10 дни за подаване на заявки за ФАРА 2021.

Онлайн системата за подаване на заявки за участие във Фестивала ще бъде отворена до 5 юли 2021г., като таксата за участие по решение на УС на БАКА няма бъде увеличена с 10% за заявките, подадени след 25.06.2021г. 10% увлеичение на такста за съответната категория ще се дължи само за заявки подадени до 5 юли, за които не са получени всички материали за представяне пред журито и за представяне им в специалното издание и на сайта на фестивала, или за които са необходими корекции.

До 05.07.2021г. агенциите може да се възползват от стандартните такси за участие в Творческия фестивал и в Медийния фестивал.

FARA UNUSUAL 2021 ще се проведе от 8 до 11 септември, като за първи път от 2000 година насам Фестивалът ще събере в столицата професионалистите от комуникационния бранш. Двадесет и първото издание на ФАРА преминава под мотото “Unexpect the expected”. FARA UNUSUAL 2021 се завръща след година пауза с промени в Творческия фестивал, като включва нова категория – Бранд адаптивност, както и обновена подкатегория Социални медии и инфлуенсър маркетинг. За първа година, по време на ФАРА 2021, ще се проведе и изцяло нов Медиен фестивал, който има за цел да награди работата, която се откроява чрез стратегия в използването на медийните канали.