Peloton: Мотивация, която ви движи

Peloton представи ново позициониране на марката, нов слоган и нова бранд кампания

от Redlink
Peloton: Мотивация, която ви движи

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Иноватор във връзката между фитнес, технологии и медии Peloton преоткри фитнес индустрията, като разработи първа по рода си платформа за абонамент, която безпроблемно съчетава най-доброто оборудване със собствен мрежов софтуер и стрийминг на дигитално фитнес и уелнес съдържание от световна класа. Peloton е водещата интерактивна фитнес платформа в света с лоялна общност от повече от 6,6 милиона членове. 92% от домакинствата, които се присъединяват към Peloton, продължават да имат активни абонаменти 12 месеца по-късно, в рязък контраст с по-широката фитнес индустрия.

Peloton представи голямо обновяване на бранда и нова творческа платформа, фокусирани върху налагането на бранда като най-мотивиращата марка в света. Новата стратегия на марката издига ролята на мотивацията, като помага на хората да обичат фитнеса, да се придържат към него и в крайна сметка да живеят по-добре. Oбновяването на марката включва въвеждането на първия слоган на Peloton: „Мотивация, която ви движи“ и се изразява чрез нова кампания, която включва най-известните инструктори на Peloton. За създаването на кампанията марката си партнира с агенцията Mother LA.

Новото позициониране на марката е съсредоточено върху идеята, че чрез уникалната си комбинация от съдържание, музика, хардуер и софтуер, и инструктори от световна класа, , изживяването на Peloton прави фитнеса толкова мотивиращ и вълнуващ, че не само ще е приятно да тренирате, но и ще го правите редовно. „Мотивацията, която ви движи“ подчертава как Peloton е в състояние да мотивира хората, както физически, така и психически, за да постигат целите си, с изживяване, съобразено с тях, където и да се намират и от какъвто и вид мотивация да се нуждаят.

Това е първата кампания на марката, която използва инструкторите на Peloton и ги премества извън обичайната им среда на тренировъчните класове в емблематични кинематографични сцени. Джо Стейпълс, главен творчески директор и партньор на Mother обобщава вдъхновението зад кампанията като казва: „Ако не се придържате към упражненията си, може би вината не е ваша. Може би просто не са достатъчно мотивиращи. Peloton е тайната, заради която толкова много хора продължават да тренират редовно. Искахме да покажем мотивацията на платформата Peloton с участието на инструкторите ѝ.”

В телевизионните реклами Peloton инструкторът Рад Лопес се озовава в съблекалнята на колежански отбор, изнасяйки мотивираща реч по време на полувремето; Джес Симс убеждава аудиторията си в подобна на трилър сцена, че имат силата да се справят със самия страх, а Ейдриън Уилямс е в заседателна зала от 80-те, като мотивира бизнес лидери да продължат да отстояват позициите си. Коди Ригсби внася характерния си забавен стил в средновековна обстановка, като вдъхновява група потиснати селяни да осъзнават, че наистина са достойни да надигнат глави. Преувеличени сцени, но всички те подчертават различните типове мотивация, които инструкторите на марката имат, и всички те успяват да пресъздадат какво е изживяването с Peloton.

Кампанията, която стартира първо в САЩ, включва едноминутна, 30“ и 15“ версии на видеата, които ще се излъчват в различни канали като телевизия, дигитални медии, стрийминг платформи и социални медии, като се предвижда и външна реклама, и различни активации.