Пълната лекционна програма на ФАРА 2021

Фестивалът ще се проведе от 8 до 11 септември в рамките на Sofia Summer Fest

от Redlink
Пълната лекционна програма на ФАРА 2021 вече е известна

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

FARA UNUSUAL 2021 ще се проведе от 8 до 11 септември, като за първи път от 2000-та година професионалистите от комуникационния бранш у нас ще се съберат заедно в София, на открито, съгласно действащите към момента противоепидемични мерки. Лекционният панел е в програмата на събитието на 10 септември, а достъп до фестивала ще имат само посетители с акредитации.

Организаторите от БАКА разкриха и последните допълнения в списъка на лекторите и пълната програма на лекционния панел. Към вече обявените лектори: творческия директор Александър Калчев, художникът Иван Мудов и дигиталния специалист Александър Варов на сцената на ФАРА ще се присъединят и основателят на Mindscapes Йонатан Доминиц, режисьорът Никола Бозаджиев, музикалният продуцент Станислава Армутлиева и журналистите Сибина и Асен Григорови.

Станислава Армутлиева е основател и управляващ директор на някои от най-успешните музикални компании у нас – Вирджиния Рекърдс, Вирджиния Пъблишинг, Анимато Мюзик, Анимато Мюзик Пъблишинг, които се занимават с всички дейности в областта на музикалния бизнес – продуциране, менажиране и администриране на авторски и сродни на авторските права, маркетинг на музикални продукти и събития, физическа и дигитална дистрибуция на аудио и видео записи, представителство на някои от най-големите световни музикални каталози за България и други. Темата ѝ в рамките на лекционния панел на фестивала ще бъде "Всичко, което трябва да знаете за свързването на музика с реклама". Може да я видите и чуете на 09.09.2021г. от 11:00ч. на сцената на ФАРА 2021.

Йонатан Доминиц е основател е на Mindscapes, инструктор и лидер на проекти и обучения за творческо усъвършенстване и иновации за рекламни агенции и компании. През последните години агенциите, обучени от Mindscapes и работещи по техните методи, са спечелили 42 награди на Cannes Lions, включително и 3 Grand Prix отличия. Йонатан е управлявал лично множество проекти по различни кампании за водещите световни рекламни агенции по целия свят – от САЩ и Европа до Япония и Китай. Той често е канен да води обучения и е основен лектор на Cannes Lions, Eurobest, Spikes Asia и други фестивали за креативност. Темата на Йонатан Доминиц за тазгодишното издание на ФАРА ще бъде: The rules behind Breaking creativity rules. Може да го чуете на 10.09.2021 от 10:00.

Никола Бозаджиев гостува на FARA UNUSUAL 2021 като режисьор и сценарист с дебютния си пълнометражен филм „Шибил“, донесъл на него, на екипа и страната ни световно признание със 139 награди в 51 страни на 6 континента. Включително световната „Реми“ награда, която нарежда кино дебюта на Никола до тези на имена като Стивън Спилбърг, Джордж Лукас, Ридли Скот, Братя Коен, Дейвид Линч, Оливър Стоун и др. Той определя „Шибил“ като началото на движение, чиято цел е възраждането на сетивата на човека и смелостта да бъдеш такъв. Или определено в три думи – негова цел е „Киното на сетивата“. Никола ще говори на тема: Мечтите са създадени, за да се сбъдват от 13:20 на 10.09.2021.

Лекционния панел на ФАРА на 10.09.2021г. ще бъде закрит от журналистите Сибина и Асен Григорови. Те ще говорят на тема: "Какво четат и искат хората - обективната истина за аудиториите на медиите и техните предпочитания, теми и начини на потребление. Как се промени медийната среда в ковид и пост-ковид времето?"

Пълна информация за цени, срокове и условия за акредитации за събитието тук.