Очаквайте PR форумa “Печелившата истина: нови възможности” на 11 май

Най-важното събитие в PR индустрията BAPRA Bright Awards 2023 наближава, обещавайки да предостави интересно творческо и интелектуално вдъхновение от популярни международни гости

от Redlink
Очаквайте PR форумa “Печелившата истина: нови възможности” на 11 май

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

На 11 май (четвъртък) в Hyatt Regency Sofia Hotel от 14:00ч. ще се състои дългоочакваният PR форум на Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА), който ще е под надслова „Печелившата истина: нови възможности”. Събитието ще постави фокус върху три ключови теми, които водещи експерти от световния комуникационен бранш ще дискутират през своята творческа призма и професионален опит.

Форумът е част от годишните BAPRA Bright Awards 2023, церемонията, която отбелязва вдъхновяващи кампании през изминалата година.

Първата тема на форума е Съдържание на истината (Content of Truth) с модератор Сирма Пенкова-редактор медия и реклама във вестник Капитал, в чийто панел ще се включи главният творчески директор на Ketchum UK - Инди Селвараджа, който ще говори по какъв начин PR променя истината в творческата дисциплина;

Втората тема носи името Технологиите vs истината? (Technology vs Truth?). Неин модератор ще бъде Бойчо Попов- главен редактор на Investor.bg, който ще дискутира с участниците по какъв начин новините, технологиите и платформите развиват комуникациите;

Третата тема на форума е Отговорна истина (Responsible truth) с модератор Десислава Стоянова - водещ на „Преди обед“ по BTV и основател на „Бъди гласът, който се отличава“. Сред участниците в тази дискусия ще са Андрю Джонсън, старши съветник в Rud Pedersen Public Affairs и Зофия Бугажна-Касдепке,които ще обсъдят ролята, отговорността и влиянието на институциите, правителствата, компаниите и медиите.

Събитието обещава много вълнуващи дискусии, разнообразни гледни точки и вдъхновяваща перспектива за бъдещето на PRиндустрията в България и света.

Цената на билети за членове на BAPRA е 60 лв, за нечленове 80 лв. Комбинираната такса за членове, включваща присъствие на форума и на церемонията по награждаване, е 100 лв. За контакт и заявки: office@bapra.bg. Форумът ще се проведе на английски език.