Вижте „О, нощ божествена“ – коледния филм на ZARA, режисиран от Лука Гуаданино

ZARA връща магията на Коледа, а Джон С. Райли е пеещ Дядо Коледа в трогателния късометражен филм на ZARA

от Redlink
ZARA, О нощ божествена

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Някои компании се задоволяват само с аранжирането на елхата за коледните празници. Други прекарват месеци в проектирането и производството на мащабни рекламни кампании, които започват още от началото на Ноември. Празничната традиция за някои големи световни марки е да привличат най-добрите таланти от света на киното за рекламните си кампании в сезона на пазаруването. Но защо да се инвестира в производството на рекламен клип, когато може да заснемеш собствен филм?

Модната марка ZARA, тази година избра точно този подход, като избра един от най-големите естети и романтици в италианското кино - режисьора Лука Гуаданино, за да създаде 43-минутен късометражен филм за марката.

Сюжетът във филма на ZARA, наречен „О нощ божествена“, по сценарий на Майкъл Митник, е базиран на магията на Коледа. На Бъдни вечер вали сняг, а в луксозния планински хотел Suvretta House в Сейнт Моритц, съдбите на петима души, чийто живот е на път да се промени, се пресичат магически, създавайки луда нощ на екстравагантни приключения и радостни тържества. Филмът е визуално лакомство, точно толкова красив, колкото можете да се очаква от Гуаданино, оператор е Arseni Khachaturan, актьорския състав е забележителен, а музиката е на доверения композитор на Педро Алмодовар Алберто Иглесиас.

В „О нощ божествена“ Джон С. Райли е Дядо Коледа, който иска да се отдаде на заслужена почивка, но се сприятелява с малко момиче и ѝ изпява традиционната неаполитанска песен "Santa Lucia". Алекс Волф – в ролята на уличния музикант Хюго, също показва прекрасни певчески данни,а към тях се присъединява моделът и режисьор Хейли Гейтс, която имаше малки роли в „Uncut gems“ и „Туин Пийкс: Завръщането“. Останалата част от актьорския съства включва Samia Benazzouz, Chloe Park, Valerio Santucci, Francesca Figus, Tania Hanyoung Park и Shi Yang Shi.Разбира се, всички звезди във филма са облечени в ZARA.

С „О, нощ божествена“ ZARA се присъединява към модните марки, които произвеждат собствени филми, а прекрасният финал на филма е най-добрият начин да се потопим в празнично настроение в почивните дни.