Veet Men: Одисея

Марката със забавен метафоричен клип, представящ свободата на мъжките интимни части след обезкосмяване

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Veet - доказан експерт в премахването на нежелано окосмяване по телата на жените, създаде Veet Men- крем за епилация и дерматологично тестван балсам за последваща грижа от алое вера, специално предназначени за премахване на космите по тялото от интимните части на мъжете.

За да оживее това неустоимо предложение на VЕET, френската агенция BETC създава една смела, метафорична и вълнуваща одисея на сладко представени мъжки интимни части, които откриват съвсем нов свят на чисти усещания. Основното послание е, че когато интимните части на мъжете са без косми, напълно гладки, без неприятните странични ефекти от обезксмяването, те усещат нещата по различен начин, чувстват се свободни да изследват и да се наслаждават повече на живота.

Разрушавайки архетипите на категорията с хумор, видеото в центъра на кампания на Veet Men, наречена “Oodyssey”, надхвърля предимствата на продукта и въвежда вдъхновяващо и свързано сетивно изживяване. Промотирайки новия комплект за интимно обезкосмяване на Veet Men, филмът създаден от BETC Paris и режисиран от Camille + JB през продуцентската компания SOLDATS, показва два обекта с кръгла форма, които се реят в небето, потапят се във водата и участват във всякакви вълнуващи сетивни приключения. Метафорично представените тестиси се реят из въздуха и невъзпрепятствани от досадната козина, се наслаждават на новия свят на чисти усещания, което се разкрива пред тях с премахването на нежеланото окосмяване.

Омниканалната кампания, стартирала в началото на юни, включва телевизия, дигитални медии и материали за местата на продажба и ще бъде проведена в Европа, Австралия, Нова Зеландия и Латинска Америка.