Stella Artois дебютира с фиктивна компания за финансови услуги STELLA MUTUAL, за да облекчи стреса от данъчния сезон

Активацията е част от платформата на марката "Живота Artois"

от Redlink
Stella Artois дебютира с фиктивна компания за финансови услуги STELLA MUTUAL, за да облекчи стреса от данъчния сезон

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

С наближаването на крайния срок за подаването на годишните данъчни декларации в САЩ (а и у нас) през следващия месец, Stella Artois стартира кампания за подпомагане на хората в САЩ да се справят със стреса на данъчния сезон.

Марката бира, собственост на AB InBev, представи Stella Mutual – фиктивна компания за финансови услуги, която призовава хората да инвестират времето си един в друг, вместо да се „притесняват за най-добрите данъчни облекчения“.

Stella Mutual е част от кампанията на марката „Инвестирай ударите на сърцето си в живота Artois“, която стартира по време на Super Bowl LV и подчертава стойността на инвестирането в добри моменти, прекарани в смях и любов с най-скъпите хора и със Stella Artois в ръка. Възвращаемостта на инвестицията? Натрупване на хубави спомени заедно, на които ще се наслаждавате цял живот.

За да отбележи първоначалното публично предлагане на Stella Mutual, марката пусна онлайн видео изцяло в стила и използвайки езика за привличане на потенциални инвеститори.

Stella Mutual обещава да направи данъчния сезон незабравим за щастливите притежатели на сметки в компанията, с извънземни бонуси, между които са:

Незабавно „Възстановяване на данъци“ с парична награда в размер на 2500 щатски долара – стойността на средното възстановяване на данъка в САЩ, за да може хората да се притесняват малко по-малко за данъците и да харчат повече за инвестиране един в друг.

Финансов съветник. Известен с това, че въплъщава „Балансът Артоа между работата и живота“, Алексис Оханян, съосновател на Reddit и основател на Seven Seven Six, ще даде на членовете на Stella Mutual ексклузивен достъп до най-добрите си инвестиционни съвети за наслада от съвместния живот.

Освежаващи сток опции. Всички членове ще се радват на хладилник, снабден със Stella Artois, за да се насладят на любимите хора, заедно с годишен запас от Stella Artois.

Наред с тези награди марката също така ще подари и тандем велосипед като „инвестиционно средство“ за двойка, която да прекарва повече време заедно, и комплекти за парти за приготвяне на пица.„Всички сме чували взаимните фондове да ви казват да започнете да инвестирате своите долари днес за бъдещето си“, казва Лара Круг, вицепрезидент маркетинг на Stella Artois. „Извеждайки тази нова концепция отвъд Уолстрийт, Stella Mutual кани хората да инвестират в отношенията помежду си и времето, прекарано заедно, за да изградят силно бъдеще чрез разнообразно портфолио от преживявания, спомени и приключения в Живота Artois.“

„В началото на кариерата си на предприемач винаги се потапях напълно в работата си, но бързо научих колко е важно да инвестирам в личното си благополучие“, каза Алексис Оханян, основател на Seven Seven Six. „Горд съм да си партнирам със Stella Artois, за да вдъхновя хората да инвестират своето ценно време и щастие в наслаждаване на моментите от живота с тези, които са най-важни чрез Stella Mutual.“

Хората могат да станат "притежатели на сметки" в Stella Mutual, като до 1 април споделят публикациите на финансовата марка с хаштаг #StellaMutual и #Sweepstakes в Twitter, Facebook или Instagram.

Още с представянето на кампанията „Инвестирайте ударите на сърцето си в Живота Artois" от марката обещаха бъдещи активности, за да „накара хората да инвестират един в друг през зимата със специални стимули и незабравими преживявания“.

Активацията Stella Mutual успешно възпроизвежда темата за инвестициите, предлагайки на потребителите на марката тематични подаръци и изживявания.

Миналия месец компанията-майка на Stella Artois Anheuser-Busch InBev заяви, че очаква 2021 г. да бъде "значително" по-добра за приходите и печалбата, тъй като световната икономика се възстановява от пандемията.