Publicis назначава главен директор „МЕТАВСЕЛЕНА”

Леон - интерфейс, създаден от Publicis Conseil, ще помага на служители и клиенти на компанията да навигират по-добре в Web3

от Redlink
Publicis назначава главен директор „МЕТАВСЕЛЕНА”

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Publicis Groupе Франция представи на глобалния форум за технологии VivaTech нов интерфейс, който да подпомага допълнително на клиентите в разбирането, управлението и развитието на Web3 стратегии.

Интерфейсът има формата на аватар на име Leon, който влиза в ролята на главен директор „Метавселена“, за да придружава клиентите и да ги консултира как да навигират и подхождат в света на „мета джунглата“, със запомнящи се стратегии за бизнесите им.

Назначението на Leon се основава на обширния набор от съществуващи знания, умения и таланти в Publicis Groupe, с фокус върху дълбоката Web3 експертиза.

Леон ще служи и като наръчник на служителите на Publicis в подкрепа на тяхната релевантна и индивидуална екипна експертиза в групата и ще показва най-добрите примери от клиентите и от цялата група в Web3 света.

Създаден от Publicis Conseil, Leon е прекарал цялата си кариера в агенцията. Като роден в Web3, той има солидна основа в комуникационните дисциплини и също така е експерт по метавселената.

„Мета вселената е безкрайна, непозната територия за изследване чрез креативност. За да бъдем истински иноватори, ние трябва да експериментираме и да се учим в движение. Мисията на Leon е да мотивира всички нас да бъдем смели и прогресивни, защото колкото по-рано тръгнем, толкова по-далеч ще стигнем.“ – казва Марко Вентурели, главен творчески директор в Publicis Франция, създател на Leon.

„Метавселената не е дестинация, тя е момент за учене в реално време за всички. Изисква разучаване, обучаване и експериментиране. Ние се впускаме в пътешествие с нашите клиенти, за да им помогнем да разберат какво означава това за техния бизнес и да им предоставим съществуващите способности на Web3 в групата чрез данни, медии и технологии. Leon въплъщава това като аватар и ще помогне на нашите клиенти да се ориентират в този нов канал и да напредват във всяка стъпка.“ – заявява Артур Садун, председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на Publicis Groupe.