NatWest – утре започва днес

Водещата британска банка се позиционира като партньор, помагащ на клиентите си да реализират своя потенциал

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

NatWest стартира във Великобритания първата напълно интегрирана кампания под новата платформа на марката „Утре започва днес“, целяща да модернизира имиджа на банката и да доведе до устойчив ръст на бизнеса ѝ. Вдъхновена от мисията на NatWest Group - да развива потенциала, помагайки на хора, семейства и бизнеси да процъфтяват, бранд платформата „Утре започва днес“ е амбициозно обещание, че NatWest ще ви даде възможност да правите малки стъпки всеки ден, за да ви помогне да стигнете там, където искате да бъдете и е призив да спрете да отлагате и да предприемете действия.

Разработена от The & Partnership, кампанията демонстрира как NatWest, като подкрепящ партньор, помага да предприемете малки, прости стъпки днес, така че да можете да постигнете целите си за утре по-рано. В края на краищата, започването често може да бъде най-трудната част, особено когато става въпрос за управление на пари. Кампанията има мек старт с радио, цифрово аудио, социални медии и печатна реклама през декември, а в средата на март 2021 вече се разгръща изцяло и включва телевизия, радио и външна реклама.

Маргарет Джоблинг, главен маркетинг директор в NatWest Group, каза: „С характера на марката, който е експертен, съпричастен и насърчителен, искаме да покажем на клиентите, че наистина ни е грижа те да постигнат своите цели. Много хора смятат, че не знаят откъде да започнат, когато става въпрос за финанси, което ги спира. Ние сме банката, която наистина защитава потенциала и искаме да помогнем за по-добри финансови решения. Знаем, че по-специално младите хора са били засегнати по време на пандемията, но можем да дадем на клиентите си ясна представа къде се намират със своите финанси и какво трябва да направят, за да продължат напред.“

Телевизионният клип, създаден от The & Partnership, разказва историята на човек, който е в състояние да постигне целите си и да промени дома си с помощта на NatWest Savings Goal. Режисиран от The Bobbsey Twins от Homicide, клипът използва интелигентни техники на монтаж, за да покаже множество версии на персонажа „Алекс“ - Алекс от вчера, от днес, от утре и от бъдещето. Визуалната техника има за цел да демонстрира силата да действаш сега с NatWest, за да те отведе там, където искаш да бъдеш в бъдеще.

View this post on Instagram

A post shared by NatWest (@natwest)

Кампанията също така демонстрира нова визуална идентичност за марката, проектирана от NatWest Brand Creative Collective, състояща се от вътрешния екип на марката, ръководен от Ръсел Браун и Клер Уайтфийлд, членове на The & Partnership London, The & Partnership Edinburgh и NatWest вътрешни творчески екипи. Медиите са планирани от Zenith.