Хипнотерапия – хипнозата е новото Спа

Луксозните хотели разширяват портфолиото си от услуги с хипнотерапия.

от Redlink , Източник: Wunderman Thompson Intelligence
Хипнотерапия – хипнозата е новото Спа

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Луксозните хотели разширяват своите уелнес процедури от термично картографиране на тялото и треньори за сън до света на хипнотерапията.

Mandarin Oriental Hong Kong назначава хипнотерапевта Кристин Дешемин през юни 2021 г., въвеждайки по същото време семинари за релаксация, за подобряване на хранителните навици и персонализирани сесии за индивидуални проблеми. Междувременно, през пролетта на 2021 г., хотел Belmond Cadogan в Лондон въвежда безплатна консиерж услуга за сън в партньорство с хипнотерапевта Малминдър Гил. Хотелът предоставя в стаите си медитативен запис от Гил, предназначен да помогне на гостите да заспят, както и мотивационен запис за следващата сутрин, за успешно начало на деня. Предлагат се също индивидуални консултации и фокусирана хипнотерапевтична сесия.

Спа центърът на Four Seasons в Ню Йорк стартира програмата Resident Healer през 2018 г., като отбелязва, че гостите търсят духовно здраве, а не просто традиционно спа изживяване. За да предостави подходящи услуги, в последните години хотелът е назначил звуковият алхимик Мишел Пирет и лечителката с кристали Рашиа Бел. През декември 2020 г. Никол Ернандес, известна още като „Пътуващият хипнотизатор“, се присъединява към екипа като Resident Healer, предлагайки уникални хипнотични пътувания, които могат да помогнат за облекчаване на тревожността, преодоляване на страхове и фобии или дори задълбочаване в регресията в миналия живот, за да подобри настоящия живот благодарение на уникалната програма на Ернандес, наречена The Time Traveler или „пътуващ във времето“.

Хотелските уелнес програми задълбочават духовното изцеление, като разширяват портфолиото си от услуги – започвайки от лечение с кристали и завършвайки с четене на карти таро – за да отведат гостите на хипнотично пътуване за подобряване на здравето, навиците и вниманието им.