FIJI Water с нова рекламна кампания с музика от Ханс Цимер

Кампанията разкрива защо "Това не е просто вода" и новата опаковка на марката

от Redlink
FIJI Water с нова рекламна кампания с музика от Ханс Цимер

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

FIJI® Water – премиалната вносна бутилирана артезианска вода стартира новата си кампания, описваща уникалното пътуване на FIJI Water сред девствената природа от облаците, до дъжда, през тропическата гора и вулканичните скалите, до дълбок артезиански резервоар, бутилирана при източника и недокосната от човешка ръка.

Разказана в четири части, всяка глава от историята на водата „Облаци“, „Дъжд“, „Скала“ и „Воден резервоар“ оживява с музиката на номинирания 11 пъти за Оскар композитор Ханс Цимер. Хармонията на партитурите му, съчетана с живи образи, които демонстрират природата на Фиджи с хиперреализъм, разказва историята за това как природата усъвършенства тази вода в продължение на стотици години."На тази планета има малко места, където можете да намерите чистота. Места, където дъждът се филтрира през природата по най-зрелищния начин и в крайна сметка е най-ценната стока, която имаме – водата. Това е историята, която исках да разкажа." казва Цимер. „Изграждайки музиката, която да представя това пътуване от нулата, исках тя да бъде импресионистична, по-близка до усещането ми за природата, усещането ми за това какво представлява чистотата.“Започвайки като дъжд, роден от облаци на повече от 3000 км от най-близкия континент и източник на индустриално замърсяване, дъждовната вода бавно се филтрира през древните вулканични скали, събирайки естествените минерали и електролити, които придават на водата FIJI характерния ѝ гладък и мек вкус.

След това водата се събира в древен артезиански резервоар, на стотици метри под земната повърхност, защитена от външни примеси и бутилиран при източника. Този естествен процес дава на FIJI Water двойно повече електролити в сравнение с другите водещи марки бутилирана вода и перфектно балансирано 7,7 pH - всички допълнителни предимства, които потребителите, без нищо добавено. Водата не е докосвана от човек, докато не развиете капачката.

"С кампанията, подпомогната от музикалните чудеса на Ханс Цимер, искахме да покажем, че най-добрата вода на Земята произлиза от устойчив източник на остров Фиджи. Знаем, че потребителите активно търсят електролити, минерали и балансирано рН във водата си, което природата е усъвършенствала за стотици години. Ето защо "Това не е само просто вода, това е FIJI вода." казва Кларънс Чиа, старши вицепрезидент по маркетинг във FIJI.

В кампанията е разкрита и новата опаковка на артезианската вода FIJI. Емблематичното цвете хибискус е увеличено, за да привлича вниманието със своя ярък цвят на рафтовете на магазините и позволява на потребителите момент на спокойствие, докато пият най-добрата вода на Земята. Кампанията включва линеарна (стандартна) телевизия в САЩ, видео в дигиталните платформи на YouTube, Facebook, Instagram, както и печатна и дигитална кампания.