Фестивалът White Square вече приема участници за изданието си през 2021

По-ниски такси за заявки подадени до 15.01.2021

от Redlink
Фестивалът White Square вече приема участници за изданието си през 2021

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Един от най-големите творчески фестивали в Европа - Международния Маркетингов и Рекламен Фестивал White Square стартира подаването на заявки за участие в изданието си през 2021. White Square 2021 ще се проведе от 9-ти до 11-ти юни в Минск, столицата на Беларус. По традиция програмата на White Square 2021 ще включва както конкурс за реализирани проекти в областта на комуникациите, така и бизнес форум в областта на маркетинга и рекламата. Във фестивала ежегодно участват представители на повече от 30 страни по света, като завките в конкурсната програма и делегатите на бизнес програмата са над 1000.

Заявки вече се приемат онлайн на уебсайта на фестивала. Най-ранният етап от записването за участие ще продължи от 1 декември до 15 януари 2021 и осигурява най-изгодни условия за всички участници.

В конкурсната програма на White Square 2021 има седем категории: Креативност, Брандинг, Маркетинг, Маркетингова Ефективност, Дигитална реклама, Медия и Craft - като отделна категория, отличаваща постижения във филм, радио, печатна и външна реклама.

Журито на White Square 2021 ще бъде съставено от творчески и арт директори, както и топ мениджъри на водещи международни агенции от повече от 30 страни, които оглавяват класациите за креативност на своите пазари - лица със световно признание в рекламата, притежаващи много престижни фестивални награди, включително многобройни Cannes Lions и богат опит в съдийство на най-забележителните творчески фестивали по целия свят. Заявките ще бъдат оценявани от шест различни журита: Creative, Branding, Marketing, Digital, Media, както и от международната група на журито, която ще даде независима оценка на кандидатурите от гледна точка на индустрията и медиите. Голямата награда на фестивала - Гран При - ще бъде присъдена от специален екип на Голямото жури, състоящ се от председателите на журито на всяка от отделните му категории.

White Square e включен в следните световни ранкинги на комуникационната идустрия: Global Creativity ranking на AdForum Business Creative Report; Creativity ranking of Association of Communications and Marketing Agencies of Belarus; Creativity ranking of Association of Communications Agencies of Russia; Baltic Agency Ranking; Creativity ranking of Estonian Marketing Association; Creativity ranking of Central Asia and Azerbaijan.

"Време е!" - с такъв призив организаторите на White Square се обърнаха към световната творческа общност тази година. "Време е да генерирате големи идеи, да създавате иновативни проекти в областта на комуникациите, да постигате ефективни бизнес резултати, да търсите и намирате вдъхновение и да обменяте професионален опит. За да спечелите, трябва да действате и да го направите точно тук и точно сега. Подгответе вашите конкурсни записи и ги качете на adfest.by!" завършват призива си организаторите.