Фестивалът White Square 2021 обяви лекционната си програма

Българско участие в журито и лекционните панели на един от най-големите комуникационни фестивали в Европа

от Redlink
Фестивалът White Square 2021 обяви лекционната си програма

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Един от най-големите комуникационни фестивали в Европа – White Square international advertising festival, който ще се проведе в столицата на Беларусия – Минск, от 9 до 11 юни 2021 г., обяви своята бизнес и образователна програма.

"Иновациите в комуникациите: творческият маркетинг като тренд за ефективност", е основната тема на лекционната програма на White Square 2021. Тя ще включва повече от 70 мастъркласове в сферата на маркетинга, брандинга, медиите, креативността и дигиталния маркетинг. Лекциите ще се проведат в традиционния присъствен формат, като някои от тях ще бъдат излъчвани и онлайн.

Основните лектори ще бъдат членовете на журито на White Square 2021 – творчески директори на локални агенции и международни вериги от целия свят. Между тях са: Мерли Джейми – глобален президент на Dentsu Mcgarrybowen Philippines, Мануел Венцел – изпълнителен творчески директор на TBWA Zurich, Ралф Хауел – партньор и главен творчески директор на Grabarz & Partner, Germany, Андрей Губалдулин - основател и творески директор на Voskhod Русия, Ергин Бинюлд – главен творчески директор на Havas Creative Group Turkey, Алексей Федоров – изпълнителен творчески директор на BBDO Москва, Маркус Даубенбухел – управляващ творчески директор Ex Scholz & Friends Germany, Дмитрий Аполенис – творчески директор, AIDA Pioneer, Хавиер Есклуса Триас – основател и главен творчески директор и графичен дизайнер на Twopots Design Studio, Испания, Али Рез – регионален изълнителен творчески директор на Impact BBDO ОАЕ и други.

В журито и лекционната програма на White Square тази година има и сериозно българско участие. Марин Костов-Мъро – творчески директор на All Channels Communication Group, е член на творческото жури на фестивала. Неговата лекция „Криейтивите не създават страхотни кампании за клиенти, които не харесват“ ще бъде част от мастъркласовете и ще се проведе на 10.06 в зала 3 на фестивала. Другият български член на журито на White Square 2021 – Момчил Захариев – творчески директор на NEXT DC и част от маркетинг журито на фестивала, ще говори на 09.06.2021, а неговият мастър-клас се казва The Creative Unblock. Третият български участник в лекционната програма – Петър Кесерджиев, главен творчески директор на Saatchi&Saatchi България - ще говори на 10.06, а неговата лекция е озаглавена “Страх. Обратното на креативността“.

Пълната лекционна програма на White Square 2021 може да видите тук.
Основният етап - приемане на заявки за участие в конкурсната прграма на фестивала, ще бъде отворен до 17.05.2021., а до 15.04 участниците имат възможност да се възползват от специални цени на таксите за участие.

Асоциацията на Комуникационните и Маркетинговите Агенции на Беларус – организатор на фестивала White Square, съвместно с партньорите на фестивала, обещават много специални активности и изненади по време на трите фестивални дни, както онлайн, така и на място.

Победителите на White Square 2021 ще бъдат обявени на церемонията по награждаването на 11.06.2021, която ще се излъчва онлайн, а всички участници ще имат осигурен достъп до излъчването ѝ.