Етаргет България представя Social Display: нова услуга за рекламни агенции и крайни клиенти

Social Display автоматично създава банери от публикации в социалните мрежи

от Redlink , Източник: Etarget Bulgaria
SocialDisplay - нова услуга за потребители и реклами агенции от Етагет

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Водещата програматик платформа у нас обяви, че от началото на тази седмица започва да предлага нова услуга за рекламни агенции и крайни клиенти, която може автоматично да създава банери от публикации в социалните мрежи.

За първи път в България ще бъде представена услугата Social Display, която със сигурност ще бъде полезна за различни бизнеси, които редовно създават съдържание за социалните мрежи Facebook, Linkedin, Twitter (следва и Instagram) и искат да имат допълнителна видимост на своите послания от същото това съдържание без допълнителни усилия.

Христо Николински, управител на Етаргет България сподели:

„Основното предимство на Social Display е простотата на цялата система и същевременно нейната ефективност. След първоначалната връзка с Facebook страницата на клиента, всичко се случва автоматично. Всяка нова публикация ще бъде добавена към банер в рамките на 1 час от публикуването в социалната мрежа. В същото време тази кампания може да бъде насочена по същия начин, както стандартните дисплейни кампании в Програматик платформите: според интересите на потребителите, местоположението, социално-демографските данни или конкретното разположение на банерите. Всичко, което се иска от вас е да “захранвате” вашите социални мрежи със снимки, видеа, текстове, а ние редовно ще ги превръщаме в динамични банери със стандартни размери без никакви допълнителни усилия от ваша страна.


Така потенциалните ви клиенти и заинтерсованите постоянно ще виждат нови банери онлайн без да се налага вие постоянно да подавате обновени визии за целта, както при стандартните ни формати.”

Може да разберете повече за Social Display и да видите как работи той тук.


За реални примери с клиенти от чужбина с конкретни цели и резултати, може да се свържете с Етаргет България.